EjendomsWatch

Deas får ny chef for bygherrerådgivning

Efter et lille halvt år har ejendomsforvalteren Deas fundet ny chef for sin bygherrerådgivning. Han skal blandt andet i gang med rådgivning på PFA's 12.000 kvm boligprojekt i Odense.

Ny chef for bygherrerådgivningen hos Deas kommer fra en lignende stilling hos entreprenøren Arpe & Kjeldsholm. | Foto: Deas PR

Klaus Thanbech bliver ny afdelingschef for bygherrerådgivning hos Deas, skriver ejendomsforvalteren i en pressemeddelelse.

Han skal sammen med sin afdeling på 16 medarbejdere rådgive på udvikling af bolig- og erhvervsejendomme og opførelsen af nye ejendomme.

Blandt de igangværende projekter er et 12.000 kvm boligprojekt i Gartnerbyen i Odense for PFA Pension og ombygning af Amager Centret for Danske Shoppingcentre.

Klaus Thanbech overtager stillingen fra Thomas Foxby-Jacobsen, der efter tre år forlod Deas i september for at blive vicedirektør i it-virksomheden Trifork.

Den nye afdelingschef kommer fra en stilling som netop bygherrerådgiver hos entreprenøren Arpe & Kjeldsholm, hvor han har arbejdet med Carlsberg Byen.

Derudover har han tidligere arbejdet hos MT Højgaard som indkøbs- og kontraktchef og Novo Nordisk, hvor han fungerede som bygherre.

Deas lander boligprojekt til 300 millioner

Deas får ny afdelingschef for bygherrerådgivning

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Olsson sejrer 1-0 på udebane over skeptisk vagthund

Trods advarsler fra bl.a. Finanstilsynet er det lykkedes AP Pension at indkassere en gevinst på sit samarbejde om finansiering med ejendomsudvikler Jens Schaumann. Med risikosky banker, der har tilsynets ånde i nakken, er det ikke underligt, at ejendomsdirektøren i AP Pension, Peter Olsson, har mod på mere af det samme.

Familiekontor køber over 10.000 kvm boligejendomme i København

Bilimportør-familie er i gang med at opbygge en ejendomsportefølje, fortæller adm. direktør, der netop har overtaget otte boligejendomme i København. "Hvis vi bliver introduceret for interessante ejendomme, så vil vi se på det. Også på den korte bane," siger han til EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier