EjendomsWatch

Storstilet byprojekt i Frederikssund mister projektchef

Efter byrådet i Frederikssunds beslutninger om nye udbud i Vinge kan projektchef Susanne Unn Weihe ikke længere se sig selv i projektet, siger hun. Derfor er hun blevet fritstillet.

Sådan er det planen, at Vinge skal se ud, når byen står færdig. Hvordan det ser ud i det nye år, er stadig uvist. Foto: PR / Henning Larsen Arkitekter, Effekt, MOE og Marianne Levinsen

Projektchefen i byprojektet Vinge i Frederikssund Kommune er blevet fritstillet efter gensidig aftale, skriver Politiken Byrum.

Susanne Unn Weihe blev ansat i Frederikssund Kommune i marts 2018, for at få det allerede dengang langtrukne projekt på rette køl.

"Det har hele tiden været min plan at få udviklingen af Vinge på rette spor, men med de beslutninger, der blev truffet i september, kunne jeg ikke længere se mig selv i projektet," siger Susanne Unn Weihe til Politiken Byrum.

Beslutningerne, Susanne Unn Weihe henviser til, er byrådets forslag til videreudviklingen af byen, efter at ingen investorer bød på de 22.000 byggemeter, der var i udbud.

I stedet blev det blandt andet besluttet, at almene etageboliger og parcelhuse skal i udbud. Her er der tale om 20.000 byggeretsmeter til almene boliger, svarende til 25 pct. af Vinge Centrum, og derudover 100-1500 boliger med tæt-lav bebyggelse omkring bymidten

I alt vedtog byrådet otte punkter, der skulle få det kuldsejlede projekt på sporet igen.

Almene boliger og parcelhuse skal redde byprojekt i Frederikssund

Storstilet byudviklingsprojekt i Frederikssund skudt til hjørne – igen

Kuldsejlet byprojekt skal i udbud — AP Pension melder klar igen

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier