EjendomsWatch

Ejendomsforvalter spår dystert 2020: "Du skal være selektiv, forsigtig og opmærksom"

En mulig recession, Brexit og handelskrigen mellem USA og Kina danner en akkumuleret masse af usikkerheder. Et sværere ejendomsmarked ligger forude, er vurderingen fra den internationale rådgiver Savills IM, skriver Børsen.

Foto: PR.

Et langsommere marked med mindre aktivitet. Det er den internationale ejendomsforvalter Savills Investment Management (Savills IM) vurdering i en ny rapport om forventningerne til det kommende år.

"Du skal være selektiv, forsigtig og opmærksom på, hvad du gør for at kunne lave succesfulde investeringer," siger Peter Broström, nordisk chef i Savills IM, til avisen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Amerikansk investor køber Coop-butikker for 300 mio. kr.

11 supermarkeder på i alt 13.100 kvm har skiftet hænder i en sale & leaseback-aftale mellem Coop Danmark og amerikanske W.P. Carey. "Norden fortsætter med at være et nøglemarked for W.P. Carey," udtaler amerikanerne, der ser handlen som starten på et langsigtet partnerskab.

Her er de seneste tinglyste ejendomshandler

På dagens liste er en større trecifret millionhandel faldet på plads mellem amerikanske Hines og svenske Bonava. De i alt 21 transaktioner rummer også bl.a. Jeudan, ATP Ejendomme, Aldi og Rema 1000. Oversigten bringes i samarbejde med dataplatformen Resights og omfatter tinglyste ejendomshandler i Danmark på over 10 mio. kr.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier