EjendomsWatch

Supermarkedskæde henter ny ejendomsdirektør fra NCC

Den nye direktør med erfaring fra NCC og ATP får ansvaret for ejendomsudvikling, byggeri og vedligehold. Til at starte med, skal han sikre, at Aldi når målet om 60 nye butikker.

Lars Winther er ny ejendoms- og udviklingsdirektør i Aldi Danmark. Foto: PR / Aldi Danmark

Supermarkedskæden Aldi har ansat Lars Winther i en nyoprettet stilling som ejendoms- og udviklingsdirektør i Danmark. Han skal hjælpe Aldi mod målet om 60 nye danske butikker samt modernisering eller flytning af 130 eksisterende butikker.

Det oplyser Aldi Danmark i en pressemeddelelse tirsdag morgen.

"Vi tror på, at Aldi Danmark har potentialet til at vokse på det danske marked, og det mål opnår vi kun ved at satse endnu mere på nye butikker og kundecentral beliggenhed," udtaler Finn Tang, adm. direktør i Aldi Danmark, i meddelelsen.

Lars Winther kommer fra en stilling som udviklingsdirektør og leder af projektudviklingsafdelingen hos NCC Property Development.

Foruden sin tid hos NCC har han blandt andet tidligere været ejendomschef hos Skanska Danmark, underdirektør i ATP Ejendomme og ejendomsdirektør i Dagrofa-koncernen, hvor han var ansvarlig for ejendoms- og analyseafdelingen.

"Aldi Danmark er på en spændende rejse, hvor kæden i øjeblikket gennemgår en stor transformation og moderniseringsproces. Jeg glæder mig til at blive en del af ledelsen og bidrage til kædens ambitiøse mål og udviklingspotentiale på det danske marked," udtaler Lars Winther, der tiltræder 15. november.

Aldi Danmark er i gang med at gennemføre en fordobling af antallet af ejendomsudviklingschefer fra fire til otte på tværs af kædens tre regionskontorer og hovedkontoret i Albertslund. På holdet er også fire projektudviklere.

Discountkæde har over 100 nye placeringer i støbeskeen

Aldi får nyt underskud i Danmark, men åbner flere butikker

Netto-chef tror på 550 danske butikker inden udgangen af 2020

Aldi-topchef har sat gang i en revolution: Vi glemmer fortiden

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier