EjendomsWatch

Udvikler siger farvel til NPV og starter egen virksomhed

Anette Krarup, der foruden stillingen som udvikler hos NPV har været udviklingsdirektør i Elf Development, havde sidste dag 1. november.

Anette Krarup er stoppet i NPV. | Foto: PR

Anette Krarup, der gennem to et halvt år har været ansat som udvikler og konsulent hos NPV, har besluttet at forlade virksomheden for at blive selvstændig.

Det oplyser hun på Linkedin, hvor hendes nuværende stilling er angivet som adm. direktør og udvikler hos Anette Krarup Ejendomsudvikling. Hun bor desuden sammen med NPV-direktør Jens Schaumann.

"Mit fokus vil fortsat være boliger og byudvikling, hvor jeg kan bruge alle de erfaringer, jeg har gjort mig gennem de sidste knap 30 år i branchen," skriver hun i et opslag, som fortsætter:

"Værdikæden starter ved den første tanke og med det første samarbejde, og jeg er overbevist om, at man får et langt bedre produkt, hvis man i processen har haft det sjovt og har fokus på den fælles dagsorden det er, at skabe et godt projekt."

Årsagen til skiftet fremgår ikke, men følger efter, at det Jens Schaumann-kontrollerede NPV i sensommeren mistede sin chef for udlejning af erhvervsejendomme til Colliers og i foråret udskiftede Kim Lautrup som bestyrelsesformand til bestyrelsesmedlem i datterselskabet Enghaven Brygge.

Foruden sin tid hos NPV har Anette Krarup blandt andet været udviklingsdirektør i Elf Development og drevet egen rådgivningsvirksomhed.

Anette Krarup havde sidste dag hos NPV 1. november, fremgår det.

NPV trækker erfaren ejendomsadvokat over som formand for kanalbyggeri

Colliers-chef er tilbage efter sidespring til NPV

Omblæst NPV-projekt i Vejle er tilbage på sporet

NPV i ny modvind om storstilet projekt i Vejle 

Mere fra EjendomsWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier