EjendomsWatch

Henrik Køhn rykker frem i geledderne hos Thylander Gruppen

Får ansvar for kapitalforvaltning og hyrer desuden manager fra Crescendo.

Investeringsdirektør Henrik Køhn, der nu også har chefansvaret for kapitalforvaltning hos Thylander Gruppen. | Foto: PR / Thylander Gruppen

Investeringsdirektør og partner hos Thylander Gruppen Henrik Køhn er pr. 1. september udnævnt til direktør med ansvar for investering og asset management, oplyser selskabet i en pressemeddelelse.

Heri understreger adm. direktør og managing partner Kristian Krogh vigtigheden af Henrik Køhns indsats og betydning for selskabets positive udvikling, siden han kom til Thylander Gruppen i 2013.

"Vi har mange kompetente medarbejdere, og den tættere integration mellem investerings- og asset managementområdet samt den fladere organisation understøtter vores fokus på at øge kvalitet og effektivitet," siger Kristian Krogh i meddelelsen.

Under sig får Henrik Køhn fra 1. november den 27-årige cand.merc. Michael Fynbo Hansen som investment manager. Han kommer fra et job som investeringsanalytiker hos Crescendo i Aarhus.

”Vi er meget glade for at kunne forstærke vores team med Michael. Vi har stor aktivitet på investeringsområdet, og Michael skal være med til yderligere at styrke eksekvering og vores position som en førende aktør på det danske ejendomsmarked," lyder det fra Henrik Køhn.

Solveig Rannje bliver direktør i pensionsselskab – stopper hos Thylander

Thylander Gruppen ser opbremsning efter fem års uafbrudt resultatvækst

Strandvejsboliger til et trecifret millionbeløb får dansk popmusiker som investor

Ny Thylander-topchef: "Det bliver en vanvittig stærk platform vi får" 

Mere fra EjendomsWatch

Bekymrede bestyrelsesmedlemmer trækker fondstilsyn ind i sag om ejendomsadvokater

FINGRENE I FONDSMIDLER: Erhvervsstyrelsen har bedt om en forklaring fra fond, hvor to advokater, der er far og søn, har modtaget millioner af kroner i diverse honorarer. Det sker efter en henvendelse fra to uafhængige medlemmer af fondsbestyrelsen, der ser på situationen "med stigende bekymring." Bestyrelsesformand afviser kritikken.

Proptech solgt til mediekoncern

"Det passer perfekt til strategien om at styrke vores eksisterende virksomheder via opkøb," lyder det fra koncerndirektør efter opkøb af softwarefirma målrettet ejendomsadministration.

DI-direktør med rette "etiske kompas" bliver ny frontfigur hos Ejendomdanmark

Afløseren for adm. direktør Jannick Nytoft findes hos Dansk Industri, men hans cv fra andre organisationer er langt. "Personlighed og ledelseserfaring" har vejet tungest i rekrutteringen, fortæller Ejendomdanmark-formand til EjendomsWatch og lufter ambition om at komme "tættere på vores medlemmer." (Opdateret)

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier