EjendomsWatch

Industriens Pension finder ny chef for ejendomsinvesteringer igen-igen

Industriens Pension har ansat ny chef for ejendomsinvesteringer. Han skal rykke på især de danske investeringer.

"Der er med den nuværende ejendomsportefølje skabt et virkelig godt fundament, som der kan bygges videre på både via egne direkte investeringer og via partnerskaber med andre store investorer," siger Søren Tang Kristensen, ny ejendomsinvesteringschef i Industriens Pension. | Foto: Industriens Pension

Den hidtidige ejendomsinvesteringschef hos Industiens Pension sagde farvel i maj måned for at rykke tilbage til ATP Ejendomme, og nu har pensionsselskabet fundet hans afløser, skriver det i en pressemeddelelse.

39-årige Søren Tang Kristensen, der bliver ny ejendomsinvesteringschef, kommer fra en stilling som chef for alternative investeringer i pensionsselskabet Velliv.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Poul Erik Bech spår 20 pct. nedgang i salget af privatboliger næste år

Stigende grundskatter kan udløse "en deroute, der vil noget" i priserne, lyder det fra mæglerveteranen Poul Erik Bech i anledning af ny undersøgelse blandt investorer og lejere. Den viser, at 2022 vil byde på et markant fald i aktiviteten på privatboligmarkedet. Og en dark horse lurer i horisonten.

Familie sælger feriepark til kapitalfond

Selskabet First Camp, der har den norsk-baserede kapitalfond Norvestor i ryggen, overtager fra nytår ferieparken Jesperhus på Mors, der tidligere er blevet nedskrevet i værdi.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier