EjendomsWatch

Sjette koncerndirektør på to år forlader MT Højgaard

Når MT Højgaard siger farvel til koncerndirektør Jørgen Nicolajsen, bliver han den sjette direktør, der forlader koncernen siden starten af 2018. På 10 år har over 15 direktører sagt farvel.

Foto: Jyllands-Posten

Som led i "selskabets igangværende tranformation" fratræder MT Højgaards koncerndirektør Jørgen Nicolajsen pr. 13. september 2019.

Dermed bliver han den sjette koncerndirektør, der forlader entreprenørkoncernen i løbet af de sidste to år. Ser man 10 år tilbage er mindst 15 direktører fortid i virksomheden, viser en optælling, EjendomsWatch har foretaget.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Olsson sejrer 1-0 på udebane over skeptisk vagthund

Trods advarsler fra bl.a. Finanstilsynet er det lykkedes AP Pension at indkassere en gevinst på sit samarbejde om finansiering med ejendomsudvikler Jens Schaumann. Med risikosky banker, der har tilsynets ånde i nakken, er det ikke underligt, at ejendomsdirektøren i AP Pension, Peter Olsson, har mod på mere af det samme.

Familiekontor køber over 10.000 kvm boligejendomme i København

Bilimportør-familie er i gang med at opbygge en ejendomsportefølje, fortæller adm. direktør, der netop har overtaget otte boligejendomme i København. "Hvis vi bliver introduceret for interessante ejendomme, så vil vi se på det. Også på den korte bane," siger han til EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier