EjendomsWatch

MT Højgaard finder ny finansdirektør med erfaring fra ISS og F.L. Smidth

Bestyrelsen i MT Højgaard Holding har fundet en afløser til posten som finansdirektør (CFO), efter Egil Mølsted Madsen i marts meddelte, at han ville fratræde sin stilling til efteråret.

Martin Stig Solberg bliver ny finansdirektør i MT Højgaard Holding. Foto: PR.

Bestyrelsen i børsnoterede MT Højgaard Holding har ansat Martin Stig Solberg som ny finansdirektør (CFO) og medlem af direktionen i holdingselskabet. Han tiltræder senest 1. august.

Martin Stig Solberg har senest været økonomidirektør for ISS i Holland. Før da var han 22 år i F.L. Smidth-koncernen i ledende stillinger med både kommercielt ansvar og fokus på blandt andet finans og restrukturering.

"Vi ser frem til samarbejdet med Martin, der har den helt rette kombination af stærke finansielle kompetencer og omfattende erfaring med ledelse, finansering og styring af komplekse projekter. Som forretningsorienteret CFO vil Martin yde et stærkt bidrag til den igangværende revitalisering af MT Højgaard-koncernen," udtaler Carsten Dilling, bestyrelsesformand i MT Højgaard Holding, i en pressemeddelelse fredag.

Martin Stig Solberg skal udgøre direktionen i MT Højgaard Holding og datterselskabet MT Højgaard sammen med Anders Heine Jensen, adm. direktør for MT Højgaard-koncernen. Han afløser den nuværende økonomidirektør Egil Mølsted Madsen, der meddelte sin afgang i marts.

"Jeg trives i krydsfeltet mellem ledelse af transformationer og økonomistyring, og med min baggrund i F.L. Smidth har jeg en naturlig interesse for styring af store, komplekse projekter", udtaler Martin Stig Solberg i meddelelsen og fortstætter:

"Jeg glæder mig til at understøtte forretningen ved at være med til at optimere processer, procesudførelse og organisering yderligere, så vi får en endnu bedre balance mellem salg, projekter, risikostyring og økonomi."

Han er uddannet cand.merc.aud. fra Copenhagen Business School (CBS), har en executive MBA fra SIMI og er sergent ved Flyvevåbnet.

MT Højgaard Holding er det fortsættende selskab efter fusionen af Højgaard Holding og Monberg & Thorsen.

I februar fratrådte koncerndirektør Helle Bro Krogen, mens 2018 bød på et farvel til både den daværende adm. direktør og to koncerndirektører.

MT Højgaard indleder året med driftsoverskud og øget omsætning

MT Højgaard vinder opgave i Københavns Lufthavn

MT Højgaard-ejer kommer igen til økonomisk undsætning

Endnu en MT Højgaard-direktør fratræder

Økonomiske kvaler banede vejen for fusion og børsnotering af MT Højgaard

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier