EjendomsWatch

Solveig Rannje: Passion og dedikation har dygtiggjort mig

PROFILEN: I skolen overvejede hun at blive børnehavepædagog, men ifølge Solveig Rannje var det nok bedst for både børnene og hende selv, at hun ikke gik den vej. Hun indledte i stedet en lang karriere i ejendomsbranchen, blandt andet med oprydning efter finanskrisen og senest som partner og ejendomsdirektør i Thylander Gruppen.

Solveig Rannje, ejendomsdirektør i Thylander Gruppen. | Foto: PR.

Hvilken karrierevej så du for dig selv som yngre?

"Jeg var som så mange andre yngre meget i tvivl om, hvad jeg ville som ung. I skolen flirtede jeg med tanken om at blive børnehavepædagog. Men det er nok godt – både for børnene og mig – at jeg ikke gik den vej, kan jeg sige med et smil på læben."

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Amerikansk investor køber Coop-butikker for 300 mio. kr.

11 supermarkeder på i alt 13.100 kvm har skiftet hænder i en sale & leaseback-aftale mellem Coop Danmark og amerikanske W.P. Carey. "Norden fortsætter med at være et nøglemarked for W.P. Carey," udtaler amerikanerne, der ser handlen som starten på et langsigtet partnerskab.

Her er de seneste tinglyste ejendomshandler

På dagens liste er en større trecifret millionhandel faldet på plads mellem amerikanske Hines og svenske Bonava. De i alt 21 transaktioner rummer også bl.a. Jeudan, ATP Ejendomme, Aldi og Rema 1000. Oversigten bringes i samarbejde med dataplatformen Resights og omfatter tinglyste ejendomshandler i Danmark på over 10 mio. kr.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier