EjendomsWatch

MT Højgaard: Koncerndirektør fratræder

Helle Bro Krogen med ansvar for HR og arbejdsmiljø forlader MT Højgaards koncernledelse.

Foto: MT Højgaard

Koncerndirektør i MT Højgaard Helle Bro Krogen ønsker at fratræde sin stilling med virkning fra den 15. marts. Det sker som led i "revitaliseringsprocessen" i entreprenørkoncernen, hedder det i en meddelelse.

Helle Bro Krogen har haft ansvaret for HR, arbejdsmiljø og kvalitet.

"En af prioriteterne i revitaliseringsprocessen er at sikre den ledelsesmæssige forankring af de tiltag, der skal forbedre kvaliteten i vores tilbudsgivning og eksekvering af projekterne."

"HR-funktionen er en vigtig støttefunktion i arbejdet med at udvikle vores ledere og medarbejdere, og denne funktion vil fortsætte med samme dygtighed og med nye vinkler, ligesom vores fokus på arbejdsmiljø og sikkerhed vil fortsætte med fuld styrke, så vi fastholder den gode udvikling på området," siger adm. direktør i MT Højgaard Anders Heine Jensen.

Han overtog chefstolen i november efter Torben Biilmann, der røg ud i august efter en stribe utilfredsstillende resultater blandt andet som følge af problemramte projekter.

MT Højgaards to topchefer overtager direktionen

NCC napper direktør fra MT Højgaard

Mere fra EjendomsWatch

Verdensomspændende hotelbrand finder vej til Odense

Som led i en samarbejdsaftale med en af verdens største hotelvirksomheder bliver Dolce by Wyndham-brandet lagt ned over Comwell H.C. Andersen Odense, der dermed følger i kølvandet på søsterhotellerne i København og Aarhus. Aftalen kan ifølge koncernchef lokke "endnu flere internationale turister til Odense og Fyn."

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier