EjendomsWatch

Pihl & Søn snupper Aarsleff-direktør

Anders Bang Henriksen forlader sin lederstilling hos Aarsleff og tiltræder som driftsdirektør i Pihl & Søn til maj.

Pihl & Søn udvider direktionen med ny driftsdirektør. | Foto: Ritzau Scanpix/Finn Frandsen.

Entreprenørvirksomheden Pihl & Søn udvider direktionen med ansættelsen af Anders Bang Henriksen, der tiltræder som driftsdirektør 1. maj.

Det skriver Licitationen – Byggeriets Dagblad.

Anders Bang Henriksen kommer fra en stilling som afdelingsdirektør for Byggeri Øst ved konkurrenten Aarsleff.

"Vi har kendt Anders i mange år, og han er en meget dygtig leder med den rigtige dna, som vi har brug for. Uden den dna ville han ikke have haft en topstilling i en byggekoncern som Aarsleff og skabt de flotte resultater, som han har gjort dennem årene. Det er naturligt, at Anders kommer hjem. Han kender vores virksomhed efter mange år i det gamle Pihl," siger Carsten Mindegaard, stifter og hovedaktionær i Pihl & Søn, til mediet.

Anders Bang Henriksen var 17 år i det gamle Pihl, der gik konkurs i 2013, hvorefter han kom til Aarsleff som afdelingsingeniør og fra 2017 som afdelingsdirektør.

Firmaet Pihl & Søn blev genetableret i februar 2017 af Carsten Mindegaard bag LM Byg, hvor E'et forrest i navnet blandt andet blev fjernet og markerede en ny start.

Det nye Pihl & Søn har tidligere udtalt, at målet er at omsætte for en halv milliard inden for fem år.

Pihl & Søn styrker ledelsen med ny økonomichef

Pihl & Søn tilfreds trods underskud

Pihl & Søn skal bygge 11.700 kvm boliger på Vesterbro

Det nye Pihl & Søn lander første byggeordre 

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 32: Hvad er god service?

Branchen for ejendomsservice viste igen, at dens store akilleshæl er indtjeningen, mens resten af Danmark diskuterede, om udlejere har ret til at hæve huslejen, når inflationen stiger. Ugens overflyvning af de største historier på EjendomsWatch er klar.

Klumme: Forkast ny lov om andelsboliger

Den nuværende vilkårlighed i valuarvurderinger af andelsboliger vil fortsætte, hvis regeringens forslag om at ændre andelsboligloven, bliver til virkelighed, lyder det fra valuar Lars Wismann i denne klumme.

Jury på plads til Årets Ejendomsvirksomhed

EJENDOM2022: Erfarne navne fra ejendomsbranchen skal finde de bedst kvalificerede bud på vinderne af tre nye branchepriser, som uddeles på topmødet Ejendom2022 til november. Først skal EjendomsWatchs læsere og andre interesserede dog indstillle mulige kandidater.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier