EjendomsWatch

Pihl & Søn snupper Aarsleff-direktør

Anders Bang Henriksen forlader sin lederstilling hos Aarsleff og tiltræder som driftsdirektør i Pihl & Søn til maj.

Pihl & Søn udvider direktionen med ny driftsdirektør. | Foto: Ritzau Scanpix/Finn Frandsen.

Entreprenørvirksomheden Pihl & Søn udvider direktionen med ansættelsen af Anders Bang Henriksen, der tiltræder som driftsdirektør 1. maj.

Det skriver Licitationen – Byggeriets Dagblad.

Anders Bang Henriksen kommer fra en stilling som afdelingsdirektør for Byggeri Øst ved konkurrenten Aarsleff.

"Vi har kendt Anders i mange år, og han er en meget dygtig leder med den rigtige dna, som vi har brug for. Uden den dna ville han ikke have haft en topstilling i en byggekoncern som Aarsleff og skabt de flotte resultater, som han har gjort dennem årene. Det er naturligt, at Anders kommer hjem. Han kender vores virksomhed efter mange år i det gamle Pihl," siger Carsten Mindegaard, stifter og hovedaktionær i Pihl & Søn, til mediet.

Anders Bang Henriksen var 17 år i det gamle Pihl, der gik konkurs i 2013, hvorefter han kom til Aarsleff som afdelingsingeniør og fra 2017 som afdelingsdirektør.

Firmaet Pihl & Søn blev genetableret i februar 2017 af Carsten Mindegaard bag LM Byg, hvor E'et forrest i navnet blandt andet blev fjernet og markerede en ny start.

Det nye Pihl & Søn har tidligere udtalt, at målet er at omsætte for en halv milliard inden for fem år.

Pihl & Søn styrker ledelsen med ny økonomichef

Pihl & Søn tilfreds trods underskud

Pihl & Søn skal bygge 11.700 kvm boliger på Vesterbro

Det nye Pihl & Søn lander første byggeordre 

Mere fra EjendomsWatch

89-årig overdrager ejendomme i København til sine børn for knap 1 mia. kr.

Fem voksne børn har købt en boligportefølje i København med en værdi på over 1 mia. kr. Ifølge familiens administrator er det et generationsskifte, men det er ikke afgjort, om børnene selv skal drive virksomheden videre. Familiens advokat oplyser til EjendomsWatch, at salget er sket til lidt under offentlig vurdering.

Ugens bedste historier på EjendomsWatch

Ny medejer af Fokus Asset Management, en mangeårig ejendomsadvokat, der går solo, og et sjællandsk gods, der fik ny ejer, var blandt ugens historier på EjendomsWatch, der også sørgede for, at Jeudan, CEJ, Jørn Tækker, Milton Huse, KPC, Acres, Kameo, C.W. Obel og Cosmo Ejendomme bidrog til den opsøgende journalistik, branchen fortjener.

Corona gav kæmpe tilbagegang for Parken

Omsætningen i Parken Sport & Entertainment svandt kraftigt ind i 2020, og efter skat kunne koncernen fremvise et minus 229,4 mio. kr. mod et plus på 52,3 mio. kr. i 2019.

Nedrivning af konkursramt nordmands kro må vente – køber annullerer byggeudbud

Boligorganisation annullerer entrepriseudbud på grunden, hvor sydsjællandske Mogenstrup Kro ligger, da tilbuddene ikke lever op til betingelserne for tilgængelighed. Dermed udskydes nedrivningen af den over 190 år gamle kro, der et halvt århundrede har været ejet af norske Asmund Haare, som for nylig gik konkurs med hotelkoncern.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Latest news from FinansWatch (dk)

Seneste nyt fra Watch Medier