EjendomsWatch

MT Højgaards to topchefer overtager direktionen

Som en led i fusionen af entreprenørfirmaets ejere rykker den adm. direktør og finansdirektøren ind i fælles selskab.

Foto: PR

Som en led i fusionen mellem Højgaard Holding og Monberg & Thorsen kommer den administrerende direktør og finansdirektøren i det fælles selskab, MT Højgaard, Anders Heine Jensen og Eigil Mølsted Madsen, ind i Højgaard Holdings direktion.

Det oplyser de to selskaber til fondsbørsen torsdag eftermiddag.

I samme omgang forlader Højgaard Holdings direktør, Ditlev H. Fløistrup, sin stilling for i stedet at blive sekretariatschef i Knud Højgaards Fond, hvor han også får andre lederroller, oplyses det.

Dermed bliver direktionen i holdingselskabet sammenfaldende med direktionen i MT Højgaard.

Forhandlingerne om en fusion af de to selskaber blev skudt i gang i november sidste år. Den endelige fusion skal vedtages af MT Højgaards to ejere – Højgaard Holding og Monberg & Thorsen. Det kommer til at ske til foråret på generalforsamlingerne hos de to ejere.

Tidligere MT Højgaard-kronprins bliver topchef i Greve-firma

MT Højgaard-direktør skifter til bygherrerådgiver

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Olsson sejrer 1-0 på udebane over skeptisk vagthund

Trods advarsler fra bl.a. Finanstilsynet er det lykkedes AP Pension at indkassere en gevinst på sit samarbejde om finansiering med ejendomsudvikler Jens Schaumann. Med risikosky banker, der har tilsynets ånde i nakken, er det ikke underligt, at ejendomsdirektøren i AP Pension, Peter Olsson, har mod på mere af det samme.

Familiekontor køber over 10.000 kvm boligejendomme i København

Bilimportør-familie er i gang med at opbygge en ejendomsportefølje, fortæller adm. direktør, der netop har overtaget otte boligejendomme i København. "Hvis vi bliver introduceret for interessante ejendomme, så vil vi se på det. Også på den korte bane," siger han til EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier