EjendomsWatch

By & Havn finder ny udviklingschef med lang erfaring hos Realdania

By & Havns nye mand har over 25 års erfaring fra bygge- og ejendomsbranchen. Per Schulze har igennem sin karriere haft titler som byfornyelseskonsulent, planchef og projektleder.

Fra midten af marts begynder Per Schulze som udviklingschef hos By & Havn. Han kommer fra en stilling som programchef hos Realdania. Foto: PR

Fra midten af marts begynder Per Schulze som udviklingschef hos By & Havn.

Han kommer fra en stilling som programchef i Realdania, skriver Københavns Kommunes byudviklingsselskab By & Havn, som står for udviklingen af hovedstadens mange arealer.

Per Schulze blev uddannet arkitekt i 1990 og har siden da beskæftiget sig med en lang række forskellige facetter i ejendomsbranchen.

Et hurtigt kig på hans CV viser, at han blandt andet har arbejdet med flere kvarterløft i København og været planchef i Lokale og Anlægsfonden.

Nu skal han endnu en gang bruge sin erfaring inden for byudvikling. Denne gang til at arbejde med byliv og fællesskaber. Per Schulze få ansvaret for den nye havnestrategi, som By & Havn udruller i de kommende måneder, lyder det.

"Per vil med sin store erfaring være med til at skabe byrum og nye partnerskaber i vores udviklingsområder, som vil komme beboere og brugerne til gode. Per har en forkærlighed for og evne til at skabe innovative partnerskaber der fremmer kulturelle aktiviteter, og det er jeg sikker på, vil blive taget godt imod," udtaler Anne Skovbro, adm. direktør i By & Havn.

Især dialogen og fællesskabet med byens beboere og andre aktører i branchen ser Per Schulze frem til:

"Jeg har i min tidligere stilling arbejdet i hele Danmark, men glæder mig til at kunne fokusere på ét geografisk område alene og skabe gode muligheder for foreningslivet og bakke op om civilsamfundets ønsker til den gode by. København er jo en smeltedigel af gode idéer, som bare venter på at blive ført ud i livet," lyder det fra hovedpersonen selv om jobskiftet.

Her er årets markante jobskift i ejendomsbranchen

NREP ansætter Jens Kramer

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier