EjendomsWatch

Pihl & Søn styrker ledelsen med ny økonomichef

Entreprenørvirksomheden ansætter en ny økonomichef, efter et øget antal projekter har skabt behov for økonomistyring. Første opgave bliver implementeringen af et nyt økonomisystem, oplyser han.

Per Jensen, økonomichef i Pihl & Søn. | Foto: PR.

Pihl & Søn opruster i ledelsen og ansætter Per Jensen som ny økonomichef. Entreprenørvirksomheden oplever et behov for skarp økonomistyring som følge af et 2018, hvor selskabet har fået flere større opgaver.

Det oplyser Pihl & Søn i en pressemeddelelse.

"Vi har i forvejen nogle af branchens dygtigste og mest erfarne medarbejdere, og derfor er vi glade for at tilføje endnu en stærk profil, der skal være med til at danne rammerne for fremtidens Pihl & Søn. Per kender branchen og har vist, at han behersker de discipliner, som det kræves for at styre økonomien i en stor entreprenørvirksomhed, så han er den helt rette til at varetage stillingen som økonomichef," siger Halldór P. Ragnarsson, adm. direktør i Pihl & Søn, i meddelelsen.

Per Jensen, der har 25 års erfaring fra byggebranchen, er tiltrådt sin nye stilling pr. 1. januar 2019, hvor han er ansvarlig for at varetage økonomifunktionen i Pihl & Søn.

"Jeg er meget stolt over at blive en del af den spændende rejse, som Pihl er på, og jeg glæder mig til at bidrage med mine kompetencer," siger Per Jensen i meddelelsen og fortsætter:

"Pihl er i gang med mange spændende byggerier, så min første opgave bliver at implementere et nyt økonomisystem. Jeg har stor erfaring med opgaver som disse, så jeg glæder mig til at komme i gang med den spændende opgave og samarbejde med mine nye kollegaer."

I 2018 vandt Pihl & Søn totalentreprisen på Hotel Scandic Spectrum, der bliver Scandics hidtil største hotel i Norden, opførelsen af Teglholm Brygge, den nye Hillerød-bydel Frederiksbro og byggeriet Toves Gaard på Vesterbro, fremgår det.

Pihl & Søn påbegyndte i januar 2019 opførelsen af et nyt Zleep Hotel i Lyngby.

Firmaet Pihl & Søn blev genetableret i februar 2017 af Carsten Mindegaard bag LM Byg, hvor E'et forrest i navnet blandt andet blev fjernet og markerede en ny start.

Det nye Pihl & Søn har tidligere udtalt, at målet er at omsætte for en halv milliard inden for fem år.

Pihl & Søn tilfreds trods underskud

Pihl & Søn skal bygge 11.700 kvm boliger på Vesterbro

Pihl & Søns konkursbo indgår trecifret millionforlig med Danske Bank

Kurator: Pihl-konkurs kunne måske være undgået 

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 32: Hvad er god service?

Branchen for ejendomsservice viste igen, at dens store akilleshæl er indtjeningen, mens resten af Danmark diskuterede, om udlejere har ret til at hæve huslejen, når inflationen stiger. Ugens overflyvning af de største historier på EjendomsWatch er klar.

Klumme: Forkast ny lov om andelsboliger

Den nuværende vilkårlighed i valuarvurderinger af andelsboliger vil fortsætte, hvis regeringens forslag om at ændre andelsboligloven, bliver til virkelighed, lyder det fra valuar Lars Wismann i denne klumme.

Jury på plads til Årets Ejendomsvirksomhed

EJENDOM2022: Erfarne navne fra ejendomsbranchen skal finde de bedst kvalificerede bud på vinderne af tre nye branchepriser, som uddeles på topmødet Ejendom2022 til november. Først skal EjendomsWatchs læsere og andre interesserede dog indstillle mulige kandidater.

Læs også

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier