EjendomsWatch

Pihl & Søn styrker ledelsen med ny økonomichef

Entreprenørvirksomheden ansætter en ny økonomichef, efter et øget antal projekter har skabt behov for økonomistyring. Første opgave bliver implementeringen af et nyt økonomisystem, oplyser han.

Per Jensen, økonomichef i Pihl & Søn. | Foto: PR.

Pihl & Søn opruster i ledelsen og ansætter Per Jensen som ny økonomichef. Entreprenørvirksomheden oplever et behov for skarp økonomistyring som følge af et 2018, hvor selskabet har fået flere større opgaver.

Det oplyser Pihl & Søn i en pressemeddelelse.

"Vi har i forvejen nogle af branchens dygtigste og mest erfarne medarbejdere, og derfor er vi glade for at tilføje endnu en stærk profil, der skal være med til at danne rammerne for fremtidens Pihl & Søn. Per kender branchen og har vist, at han behersker de discipliner, som det kræves for at styre økonomien i en stor entreprenørvirksomhed, så han er den helt rette til at varetage stillingen som økonomichef," siger Halldór P. Ragnarsson, adm. direktør i Pihl & Søn, i meddelelsen.

Per Jensen, der har 25 års erfaring fra byggebranchen, er tiltrådt sin nye stilling pr. 1. januar 2019, hvor han er ansvarlig for at varetage økonomifunktionen i Pihl & Søn.

"Jeg er meget stolt over at blive en del af den spændende rejse, som Pihl er på, og jeg glæder mig til at bidrage med mine kompetencer," siger Per Jensen i meddelelsen og fortsætter:

"Pihl er i gang med mange spændende byggerier, så min første opgave bliver at implementere et nyt økonomisystem. Jeg har stor erfaring med opgaver som disse, så jeg glæder mig til at komme i gang med den spændende opgave og samarbejde med mine nye kollegaer."

I 2018 vandt Pihl & Søn totalentreprisen på Hotel Scandic Spectrum, der bliver Scandics hidtil største hotel i Norden, opførelsen af Teglholm Brygge, den nye Hillerød-bydel Frederiksbro og byggeriet Toves Gaard på Vesterbro, fremgår det.

Pihl & Søn påbegyndte i januar 2019 opførelsen af et nyt Zleep Hotel i Lyngby.

Firmaet Pihl & Søn blev genetableret i februar 2017 af Carsten Mindegaard bag LM Byg, hvor E'et forrest i navnet blandt andet blev fjernet og markerede en ny start.

Det nye Pihl & Søn har tidligere udtalt, at målet er at omsætte for en halv milliard inden for fem år.

Pihl & Søn tilfreds trods underskud

Pihl & Søn skal bygge 11.700 kvm boliger på Vesterbro

Pihl & Søns konkursbo indgår trecifret millionforlig med Danske Bank

Kurator: Pihl-konkurs kunne måske være undgået 

Mere fra EjendomsWatch

Briefing: Uge 29 i ejendomsbranchen

Peter Norvig bliver reddet af en ekstern investor, og renteswaps er dyre. Alt var ved det gamle i uge 29 i ejendomsbranchen, hvor EjendomsWatch satte fokus på store og små spillere i både ind- og udland.

Sagsbehandlingstid kan lamme byggerier

På grund af sagsbehandlingstid på udvidelse af grusgrave ved Roskilde kan Nymølle Stenindustrier ikke levere nok grus til byggerier i hovedstadsområdet efter sommer.

Læs også

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier