EjendomsWatch

FB Gruppen hyrer direktør og sender ham på jagt

Projektudvikleren ansætter udviklingsdirektør, der skal finde industri- og havnearealer, der kan omdannes til boliger.

Carsten Houtved, ny udviklingsdirektør i FB Gruppen. | Foto: PR.

Projektudviklen FB Gruppen, der har Hans-Bo Hyldig som ejer og adm. direktør, har ansat Carsten Houtved som udviklingsdirektør, oplyser virksomheden.

Han har erfaring fra MT Højgaard, Kuben Byg og Realdania, og hos FB Gruppen skal Carsten Houtved rundt i Danmark for blandt andet at finde industri- og havnearealer, der kan konverteres til nye boliger og bydele.

Ansættelsen er et led i, at udviklervirksomheden gør sig klar til at udvide territoriet fra Storkøbenhavn til i de kommende år at rykke ind i flere danske storbyer. Det kræver ekstra øjne og ører i markedet, hvor evnen til at finde og udvikle de rigtige projekter er afgørende, lyder det fra Hans-Bo Hyldig:

"Vores hidtil største projekt er Grønttorvet i Valby, hvor vi i disse år udvikler en helt ny bydel med over 2300 blandede boliger. Sammen med vores øvrige projekter i Ringsted, Holbæk, Farum, København og Roskilde har de stadigt større byggerier på Sjælland medført øget interesse fra andre dele af landet. Dem vil vi selvfølgelig gerne se nærmere på," siger han i meddelelsen.

Carsten Houtved var ellers slet ikke i markedet for et nyt job, men ledte selv efter medarbejdere til sin egen virksomhed, Procasa, der tidligere har rådgivet Realdania og Københavns Lufthavne.

"De strategiske overvejelser tog en helt ny drejning, da jeg kom i dialog med FB Gruppen om et par spændende projekter. Så i stedet for at finde folk til Procasa, skriver jeg mig nu selv ud af ligningen og kaster mig over dét, jeg er bedst til, nemlig projektudvikling og ejendomssalg," lyder det fra Carsten Houtved i meddelelsen.

Med en uddannelse som statsaut. ejendomsmægler, valuar og en HD i afsætning har Carsten Houtved siden midtfirserne arbejdet med salg af ejendomme og projektudvikling i en stribe danske byer. Fra sin tid som salg af sommerhuse og boliger hos Thorkild Kristensen i Aalborg over en periode hos Eriksen Erhverv og Home Erhverv landede Carsten Houtved til sidst blandt de større entreprenør- og udviklingskoncerner som MT Højgaard og Kuben Byg.

FB Gruppen opruster med produktionsdirektør fra NCC

FB Gruppen halverer omsætning efter rekordår — men ordrebogen boomer

På Grønttorvet er der plads til en dårlig businesscase

FB Gruppen bygger boliger i Farum 

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Olsson sejrer 1-0 på udebane over skeptisk vagthund

Trods advarsler fra bl.a. Finanstilsynet er det lykkedes AP Pension at indkassere en gevinst på sit samarbejde om finansiering med ejendomsudvikler Jens Schaumann. Med risikosky banker, der har tilsynets ånde i nakken, er det ikke underligt, at ejendomsdirektøren i AP Pension, Peter Olsson, har mod på mere af det samme.

Familiekontor køber over 10.000 kvm boligejendomme i København

Bilimportør-familie er i gang med at opbygge en ejendomsportefølje, fortæller adm. direktør, der netop har overtaget otte boligejendomme i København. "Hvis vi bliver introduceret for interessante ejendomme, så vil vi se på det. Også på den korte bane," siger han til EjendomsWatch.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier