Nordanö udvider partnerkredsen med profil fra Catella

Ansættelsen understøtter den nordiske ejendomsrådgivers ambition om at tage yderligere markedsandele inden for store og komplekse ejendomstransaktioner, lyder det fra virksomheden.
Bent Bjerring træder 3. december 2018 ind i partnerkredsen hos ejendomsrådgiveren Nordanö, der tidligere hed Brunswick Real Estate. | Foto: PR.
Bent Bjerring træder 3. december 2018 ind i partnerkredsen hos ejendomsrådgiveren Nordanö, der tidligere hed Brunswick Real Estate. | Foto: PR.

Den nordiske ejendomsrådgiver Nordanö har fra dags dato udvidet partnerkredsen med Bent Bjerring. Han kommer til fra Catella, oplyser Nordanö.

Det betyder ifølge Jacob Kjær, dansk landechef hos Nordanö, at rådgivningsvirksomheden bliver i stand til at håndtere større transaktionsvolumen end tidligere.

"Vi har i længere tid fulgt Bents udvikling, hvor Bent igennem en længere periode har manifesteret sig som en af de absolut mest talentfulde rådgivere i den danske ejendomstransaktionsbranche. Vi er begejstrede over, at Bent har valgt at tage næste skridt i sin karriere som partner i Nordanö.  Vi er derfor overbeviste om, at Bent er den helt rigtige forstærkning af vores team. Ansættelsen er en del af vores ambition om at bygge det bedste team inden for ejendomstransaktioner i Danmark. Bent kommer desuden med meget stærke anbefalinger fra sine klienter," siger Jacob Kjær i en pressemeddelelse. 

Bent Bjerring har i hele sin karriere beskæftiget sig med corporate finance inden for ejendomme, hvor han primært har haft fokus på transaktioner, kapitalrejsning af gæld og egenkapital samt strategisk rådgivning. Han ser frem til at blive en del af teamet hos Nordanö.

"Nordanö har en unik position i markedet og en stærk track record. Jeg ser frem til at blive en del af teamet – både lokalt i Danmark og som en del af en nordisk organisation. Mit hovedfokus bliver at bidrage til yderligere penetrering af det danske marked samt at sikre, at vi i stigende grad kapitaliserer på vores nordiske setup," udtaler Bent Bjerring.

Nordanö har nu tre partnere i Danmark og 11 øvrige partnere i resten af Norden.

Ejendomsrådgiver skifter navn for anden gang på godt et år

Prisregn over danske ejendomsrådgivere 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også