EjendomsWatch

Ung ejendomsadvokat nyder godt af Lundgrens sats på unge

PROFILEN: Sammen med 13 andre medarbejdere skiftede advokat Alessandro Traina i starten af året fra Danders & More til Lundgrens, hvor han i dag sidder i afdelingen for fast ejendom. Advokatfirmaets sats på unge har ført ham helt frem i frontlinjen overfor klienterne.

Advokat hos Lundgrens Allessandro Traina er netop blevet anerkendt af sine klienter for sit abejde. | Foto: Lundgrens.

Hvilken karrierevej så du for dig selv som yngre?

"Da jeg var soldat i Den Kongelig Livgarde, puslede jeg lidt med tanken om at søge karrierevejen i forsvaret. Min tid som talsmand gjorde dog, at jeg stiftede bekendtskab med nogle discipliner, som ligger tæt op ad juraen. Blandt andet løbende rådgivning til de værnepligtige omkring deres retstilstand men også elementer indenfor forhandling og et vist lobbyarbejde. Det forløb gjorde, at jeg var overbevist om, at jeg ville læse jura. Der er heller ikke nogen tvivl om, at min generelle retfærdighedssans har spillet ind i beslutningen."

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Olsson sejrer 1-0 på udebane over skeptisk vagthund

Trods advarsler fra bl.a. Finanstilsynet er det lykkedes AP Pension at indkassere en gevinst på sit samarbejde om finansiering med ejendomsudvikler Jens Schaumann. Med risikosky banker, der har tilsynets ånde i nakken, er det ikke underligt, at ejendomsdirektøren i AP Pension, Peter Olsson, har mod på mere af det samme.

Familiekontor køber over 10.000 kvm boligejendomme i København

Bilimportør-familie er i gang med at opbygge en ejendomsportefølje, fortæller adm. direktør, der netop har overtaget otte boligejendomme i København. "Hvis vi bliver introduceret for interessante ejendomme, så vil vi se på det. Også på den korte bane," siger han til EjendomsWatch.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier