EjendomsWatch

Colliers får ny økonomi- og driftsdirektør

Colliers International i Danmark har udnævnt Flemming Michelsen til ny økonomi- og driftsdirektør.

Flemming Michelsen, økonomi- og driftsdirektør i Colliers International i Danmark. | Foto: PR.

Danmarks største erhvervsmægler, Colliers International, har udnævnt Flemming Michelsen til ny økonomi- og driftsdirektør. Det skriver Colliers i en pressemeddelelse.

"Vi er nu en virksomhed med en størrelse og kompleksitet, der gør, at vi har behov for at opruste både på operations og finance. Flemming har præcis de kompetencer og den erfaring, der skal til, for at udfylde rollen som CFO/COO," siger Jeppe Schønfeld, viceadm. direktør i Colliers International i Danmark, i meddelelsen.

Flemming Michelsen kommer fra en stilling som senior controller hos Colliers. Han er uddannet cand.merc. fra Copenhagen Business School (CBS) og har tidligere været økonomidirektør i Postnord Fulfilment, hvorefter han kom til Sadolin & Albæk, fremgår det.

I juli købte Colliers erhvervsmægleren Sadolin & Albæk, hvorefter Peter Winther overtog stillingen som adm. direktør i Colliers International i Danmark fra Jeppe Schønfeld, der nu er viceadm. direktør.

Colliers: Ejendomme forbliver attraktive trods stigende renteniveau

Colliers-topchef: Markedet har brug for en pause 

Ingeniørchef får ny direktørtitel i Colliers 

Første partner smutter efter Colliers' overtagelse af Sadolin & Albæk

Colliers køber Sadolin & Albæk 

Mere fra EjendomsWatch

Poul Erik Bech spår 20 pct. nedgang i salget af privatboliger næste år

Stigende grundskatter kan udløse "en deroute, der vil noget" i priserne, lyder det fra mæglerveteranen Poul Erik Bech i anledning af ny undersøgelse blandt investorer og lejere. Den viser, at 2022 vil byde på et markant fald i aktiviteten på privatboligmarkedet. Og en dark horse lurer i horisonten.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier