EjendomsWatch

JJW Arkitekter finder ny topchef hos Arkitema

JJW Arkitekter har fundet en ny topchef til at tage over efter Nina Kovsted Helk, som skifter til Realdania.

Foto: PR.

Mette Seiding bliver ny adm. direktør i JJW Arkitekter fra den 1. december. Det skriver JJW Arkitekter i en pressemeddelelse.

Hun kommer fra et job som tegnestuechef i Arkitema og har været partner i Dall & Lindhardtsen og, fremgår det.

"Vi glæder os til at byde Mette ind i direktionen, hvor hun har meget at byde ind med på alle vores tre bundlinjer, den sociale, den faglige og den økonomiske, så vi ser frem til i fællesskab med hende og at styrke vores ledelsesplatform," siger Ole Hornbek, kreativ direktør i JJW Arkitekter, i meddelelsen.

Når Mette Seiding overtager den 1. december, kommer hun til at stå i spidsen for hele den administrative del af Frederiksberg-tegnestuen, som har 80 ansatte.

"Jeg glæder mig meget til at fortsætte JJW's organisatoriske strategier og bruge min baggrund som partner og tegnestuechef til at understøtte virksomhedens faglige og forretningsmæssige resultater," siger Mette Seiding i meddelelsen.

Realdania finder ny direktør hos JJW Arkitekter

Arkitektfirma plages af efterdønninger fra konkurs

JJW Arkitekter får to nye partnere

Arkitema-chef skifter til udvikingsopgave hos Juul Frost Arkitekter

Forsiden lige nu

Ophævet kontrakt får Nordicom-topchef til at skyde tilbage mod Poul Erik Bech

Park Street Nordicom og Lea Ejendomspartner har ophævet samarbejdet og deler måske ikke længere opfattelse af, hvordan tilgangen til ejendomsadministration ser ud. Det siger Park Street Nordicoms topchef i en kommentar til EjendomsWatch efter torsdagens opsigtsvækkende opsigelse af aftalen om forvalte ejendomme for 2 mia. kr.

Ugens bedste historier på EjendomsWatch

Uenighed prægede nyhedsstrømmen i den forløbne uge, hvor både Nordicom og Lea Ejendomspartner samt Jeudan og PWC sluttede samarbejdet. EjendomsWatch leverede rigtig og ikke kopi-journalistik i form af interviews med hovedpersonerne samt egne nyheder om opkøb i Hørsholm, et milliardprojekt og nyt hotel i København og en udbyder af ejendomsprojekter med nye målsætninger.

Ny hotelkæde indtager København og går efter mindst 1000 værelser

Hollandske Citizen M har netop slået dørene op for sit nyeste hotel i Dagmarhus ved Rådhuspladsen. Det er den hollandske hotelkædes første stop i Skandinavien – men ikke det sidste. Jagten på mursten må dog aldrig gå på kompromis med kædens brand, og derfor har hollænderne også helt specifikke krav til beliggenhed og bygningens anatomi. EjendomsWatch har mødt en af medstifterne i den ekspansive Citizen M-kædes nye gemakker midt i København.

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier