EjendomsWatch

JJW Arkitekter finder ny topchef hos Arkitema

JJW Arkitekter har fundet en ny topchef til at tage over efter Nina Kovsted Helk, som skifter til Realdania.

Foto: PR.

Mette Seiding bliver ny adm. direktør i JJW Arkitekter fra den 1. december. Det skriver JJW Arkitekter i en pressemeddelelse.

Hun kommer fra et job som tegnestuechef i Arkitema og har været partner i Dall & Lindhardtsen og, fremgår det.

"Vi glæder os til at byde Mette ind i direktionen, hvor hun har meget at byde ind med på alle vores tre bundlinjer, den sociale, den faglige og den økonomiske, så vi ser frem til i fællesskab med hende og at styrke vores ledelsesplatform," siger Ole Hornbek, kreativ direktør i JJW Arkitekter, i meddelelsen.

Når Mette Seiding overtager den 1. december, kommer hun til at stå i spidsen for hele den administrative del af Frederiksberg-tegnestuen, som har 80 ansatte.

"Jeg glæder mig meget til at fortsætte JJW's organisatoriske strategier og bruge min baggrund som partner og tegnestuechef til at understøtte virksomhedens faglige og forretningsmæssige resultater," siger Mette Seiding i meddelelsen.

Realdania finder ny direktør hos JJW Arkitekter

Arkitektfirma plages af efterdønninger fra konkurs

JJW Arkitekter får to nye partnere

Arkitema-chef skifter til udvikingsopgave hos Juul Frost Arkitekter

Forsiden lige nu

Visionen om Ørestad er ved at være fuldbragt

By & Havn kan snart melde alt udsolgt i Ørestad, der både erhvervsmæssigt og boligmæssigt markerer sig som et af Københavns nye trækplastre. Det er ikke bare lokalt, men i forhold til hele Øresundsregionen, lyder det fra adm. direktør Anne Skovbro.

It-millionærer går ind på ejendomsmarkedet med trecifret millionopkøb i Odense

"Det er nok en af årets største handler," siger Per Svehag, adm. direktør i Dangroup Invest til EjendomsWatch. Den fynske investor har købt en odenseansk ejendomsportefølje på 14.000 kvm af lokale investorer med advokat i spidsen. Købet sker gennem en nyoprettet fond på 500 mio. kr. Flere fonde kan være på vej, lyder det.

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier