EjendomsWatch

JJW Arkitekter finder ny topchef hos Arkitema

JJW Arkitekter har fundet en ny topchef til at tage over efter Nina Kovsted Helk, som skifter til Realdania.

Foto: PR.

Mette Seiding bliver ny adm. direktør i JJW Arkitekter fra den 1. december. Det skriver JJW Arkitekter i en pressemeddelelse.

Hun kommer fra et job som tegnestuechef i Arkitema og har været partner i Dall & Lindhardtsen, fremgår det.

"Vi glæder os til at byde Mette ind i direktionen, hvor hun har meget at byde ind med på alle vores tre bundlinjer, den sociale, den faglige og den økonomiske, så vi ser frem til i fællesskab med hende og at styrke vores ledelsesplatform," siger Ole Hornbek, kreativ direktør i JJW Arkitekter, i meddelelsen.

Når Mette Seiding overtager den 1. december, kommer hun til at stå i spidsen for hele den administrative del af Frederiksberg-tegnestuen, som har 80 ansatte.

"Jeg glæder mig meget til at fortsætte JJW's organisatoriske strategier og bruge min baggrund som partner og tegnestuechef til at understøtte virksomhedens faglige og forretningsmæssige resultater," siger Mette Seiding i meddelelsen.

Realdania finder ny direktør hos JJW Arkitekter

Arkitektfirma plages af efterdønninger fra konkurs

JJW Arkitekter får to nye partnere

Arkitema-chef skifter til udvikingsopgave hos Juul Frost Arkitekter 

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Olsson sejrer 1-0 på udebane over skeptisk vagthund

Trods advarsler fra bl.a. Finanstilsynet er det lykkedes AP Pension at indkassere en gevinst på sit samarbejde om finansiering med ejendomsudvikler Jens Schaumann. Med risikosky banker, der har tilsynets ånde i nakken, er det ikke underligt, at ejendomsdirektøren i AP Pension, Peter Olsson, har mod på mere af det samme.

Familiekontor køber over 10.000 kvm boligejendomme i København

Bilimportør-familie er i gang med at opbygge en ejendomsportefølje, fortæller adm. direktør, der netop har overtaget otte boligejendomme i København. "Hvis vi bliver introduceret for interessante ejendomme, så vil vi se på det. Også på den korte bane," siger han til EjendomsWatch.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier