EjendomsWatch

Domea.dk henter chefjurist hos AAB

Den almene bygge- og boligadministration Domea.dk ansætter ny juridisk chef. Den nye profil kender den almene branche "ud og ind," udtaler direktør.

Camilla Sverdlin-Højer. Foto: PR

Fra 1. november hedder den juridiske chef i Domea.dk Camilla Sverdlin-Højer.

Hun kommer fra en stilling som chefjurist hos Boligforeningen AAB i København, skriver Domea.dk i en pressemeddelelse.

"Med Camilla Sverdlin-Højer får vi en garvet advokat, der kender den almene branche ud og ind. Det glæder mig, at det er lykkes os at tiltrække en så kompetent profil, og jeg ser frem til samarbejdet med Camilla," udtaler Thomas Holluf Nielsen, adm. direktør i Domea.dk, i meddelelsen.

Før sin tid i AAB var hun advokat hos Sirius Advokater, souschef i Advokatnævnets sekretariat og dommerfuldmægtig i Sø- og Handelsretten. Inden da kom hun fra en stilling som fuldmægtig i Justitsministeriet og Folketinget, fremgår det.

Stillingen hos almene bygge- og boligadministration som juridisk chef kommer blandt andet til at indebære betjening af bestyrelsen og kunderne. Herudover skal hun fungere som rådgiver for chefer og direktionen.

Ny talsmand i spidsen for almene boliger

KAB opruster med cheføkonom

Forsiden lige nu

Visionen om Ørestad er ved at være fuldbragt

By & Havn kan snart melde alt udsolgt i Ørestad, der både erhvervsmæssigt og boligmæssigt markerer sig som et af Københavns nye trækplastre. Det er ikke bare lokalt, men i forhold til hele Øresundsregionen, lyder det fra adm. direktør Anne Skovbro.

It-millionærer går ind på ejendomsmarkedet med trecifret millionopkøb i Odense

"Det er nok en af årets største handler," siger Per Svehag, adm. direktør i Dangroup Invest til EjendomsWatch. Den fynske investor har købt en odenseansk ejendomsportefølje på 14.000 kvm af lokale investorer med advokat i spidsen. Købet sker gennem en nyoprettet fond på 500 mio. kr. Flere fonde kan være på vej, lyder det.

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier