Realdania finder ny direktør hos JJW Arkitekter

JJW Arkitekters adm. direktør stopper efter tre år på posten og flytter til Realdania som filantropidirektør.
Foto: PR.
Foto: PR.

Nina Kovsted Helk bliver senest 1. januar 2019 Realdanias nye filantropidirektør. Hun stopper dermed hos JJW Arkitekter, hvor hun har været direktør siden januar 2016, skriver Realdania i en pressemeddelelse.

"Vi har haft en særdeles grundig proces med at finde en ny filantropidirektør, og vi er meget glade for valget af Nina Kovsted Helk. Hun har et bredt udsyn, en stærk faglighed og er fyldt med energi. Og vi tror, hun er den helt rigtige til, sammen med den øvrige direktion, at løse de opgaver, der ligger foran os i de kommende år," siger Michael Brockenhuus-Schack, bestyrelsesformand i Realdania, i meddelelsen.

Ifølge meddelelsen er tiltrædelsesdatoen endnu ikke er fast, men Nina Kovsted Helk tiltræder som filantropidirektør i løbet af årets sidste to måneder, hvor hun afløser Anne Skovbro, der i august tiltrådte jobbet som adm. direktør i By & Havn.

JJW Arkitekter fortæller i en pressemeddelelse, at der bliver tale om et glidende skifte, så Nina Kovsted Helk får mulighed for gradvist at overlevere ansvaret til afløseren, fremgår det.

"Jeg har været utrolig stolt over at stå i spidsen for JJW, der på mange måder er en fantastisk arkitektvirksomhed. Da jeg er så priviligeret at vide, hvem min efterfølger er, ved jeg, at jeg skal overlevere roret til en både meget professionel og meget kvalificeret direktør," siger Nina Kovsted Helk i meddelelsen.

Arkitektfirmaet vil endnu ikke offentliggøre, hvem afløseren er, men Ole Hornbek, partner og kreativ direktør i JJW Arkitekter, siger til EjendomsWatch, at afløseren er fundet eksternt.

Ny direktør på plads i By & Havn

Arkitektfirma plages af efterdønninger fra konkurs 

JJW Arkitekter får to nye partnere

JJW Arkitekter skal højne kvaliteten af almene boliger 

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også