Dades får ny koncerndirektør

Den adm. direktør i Tryghedsgruppen bliver koncerndirektør i ejendomsselskabet Dades. Udvidelsen af direktionen skyldes blandt andet ændringer i ejerkredsen tilbage i 2015.
For at styrke Dades’ strategiske og finansielle kompetencer har selskabet ansat Søren Kristiansen som koncerndirektør. Søren kommer fra en stilling som adm. direktør i Tryghedsgruppen.
For at styrke Dades’ strategiske og finansielle kompetencer har selskabet ansat Søren Kristiansen som koncerndirektør. Søren kommer fra en stilling som adm. direktør i Tryghedsgruppen.

Ejendomsselskabet Dades vil styrke sine strategiske og finansielle kompetencer. Det skal blandt andet ske med ansættelsen af Søren Kristiansen som koncerndirektør.

Søren Kristiansen kommer fra en stilling som adm. direktør i Tryghedsgruppen, hvor han har været ansat siden 2012.

Direktionen i Dades udgøres herefter af adm. direktør Boris Nørgaard Kjeldsen og koncerndirektør Søren Kristiansen, skriver selskabet i en pressemeddelelse.

Ansættelsen skyldes blandt andet, at Novo Holdings og Tryghedsgruppen indtrådte i ejendomsselskabets ejerkreds tilbage i 2015:

"Med Søren (Kristiansens, red.) kompetencer og erfaring fra finansområdet og med Boris' mange år i ejendomsbranchen har Dades fået en direktion, som vil kunne føre Dades videre på den strategiske rejse, der startede, da Novo Holdings og Tryghedsgruppen indtrådte i selskabets ejerkreds i 2015," udtaler Steen Parsholt, bestyrelsesformand i Dades, i meddelelsen.

Søren Kristiansen, der er 52 år og uddannet cand.merc., har de seneste tre år været en del af bestyrelsen i Dades. Med den nye titel træder han aktivt ind i driften af selskabet.

"Selskabet har undergået en flot og markant udvikling de senere år, og med en omfattende portefølje af attraktive ejendomme ser jeg frem til at deltage i den forsatte udvikling heraf," udtaler Søren Kristiansen.

Der har været fart på hos Dades i de første seks måneder af året.

I februar solgte selskabet Frederiksberg-ejendommen Codanhus for 1,4 mia. kr. til den svenske ejendomsinvestor Klövern. I juni var det Coops tidligere fabriksfaciliteter omkring Sønderhøj i Viby J, som Dades købte. Detailkoncernens ejendommes bogførte værdi lå på 1,2 mia. kr., men salgsprisen udgjorde ifølge branchekilder, som Børsen talte med, ca. 2,5 mia. kr.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også

Visualisering af første fase af Coop Byen. | Foto: PR-visualisering / Arkitema

Coop sælger fra for milliardbeløb