EjendomsWatch

Tredje gang er måske lykkens gang for ny udviklingschef

Kuben Management ansætter ny udviklingschef, der har været i virksomheden to gange før og desuden har en del jobskift på sit cv.

Foto: PR.

Bygherrerådgiveren Kuben Management har ansat Jacob Jørgensen som ny udviklingschef, oplyser virksomheden. Dermed vender han tilbage til virksomheden, hvor han har været i to perioder i 2005-2006 og igen i 2015-2017.

"Jacob skal som udviklingschef arbejde med byudvikling, retail og boliger primært i Jylland, men potentielt i hele landet. Der bliver tale om projekter både hver for sig og i kombineret form. Blandt Jacobs første projekter er udvikling af boliger med dagligvarebutikker i bunden, bynære parcel- og rækkehuse samt velbeliggende feriehuse," skriver Kuben Management.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Verdensomspændende hotelbrand finder vej til Odense

Som led i en samarbejdsaftale med en af verdens største hotelvirksomheder bliver Dolce by Wyndham-brandet lagt ned over Comwell H.C. Andersen Odense, der dermed følger i kølvandet på søsterhotellerne i København og Aarhus. Aftalen kan ifølge koncernchef lokke "endnu flere internationale turister til Odense og Fyn."

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier