EjendomsWatch

Boligportaler får ny frontfigur

Hidtidig kommunikationsansvarlig bliver topfigur hos boligportalen Boliga og dens søsterportaler.

Foto: PR

40-årige Laust Farver er ny direktør for boligportalen Boliga samt søsterportalerne Boliga Selvsalg, itvang.dk, tvangsauktioner.dk og iboligen.dk, oplyser Boliga.

Han overtager efter ni år som kommunikationsansvarlig posten fra Frederik Rovsing, der fremover vil fokusere på sin opgave som topchef for Euroinvestor.com, som ejer Boliga.

"Laust Farver kommer med en masse erfaring og en lang række idéer til, hvordan vi kan udbygge Boligas position som boligkøbernes portal. Samtidig har han vist sig som en dygtig leder, der har opnået flotte, målbare resultater i sin tidligere jobfunktion i virksomheden," siger Frederik Rovsing i meddelelsen.

Boligportalerne besøges ifølge Boliga af over 1,4 millioner danskere om måneden.

Boligportal overtager datterselskab fuldt ud

Forsiden lige nu

Koncentons første ejendomsfrasalg gav et bragende højt afkast

Chancen for usædvanligt højt afkast blev skæbnesvanger for driftsejendom, der i stedet blev til salgsobjekt og sikrede 80 pct. i afkast til investorerne. Ny ejer er britisk fond, som melder sin entre på det danske ejendomsmarked. Koncentons direktør fortæller EjendomsWatch om processen bag salget.

Ugens bedste historier på EjendomsWatch

Tysk kapitalforvalter købte boligblok i Valby, ejendomsmatador vil bygge ny bydel i Kolding, i Randers er der givet tilladelse til almene lejeboliger for 330 mio. kr. og en ejendomsinvestor fra Malta har sneget sig in dpå det danske marked. Det er bare et udpluk af historierne på EjendomsWatch i ugens løb.

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier