EjendomsWatch

Boligportaler får ny frontfigur

Hidtidig kommunikationsansvarlig bliver topfigur hos boligportalen Boliga og dens søsterportaler.

Foto: PR

40-årige Laust Farver er ny direktør for boligportalen Boliga samt søsterportalerne Boliga Selvsalg, itvang.dk, tvangsauktioner.dk og iboligen.dk, oplyser Boliga.

Han overtager efter ni år som kommunikationsansvarlig posten fra Frederik Rovsing, der fremover vil fokusere på sin opgave som topchef for Euroinvestor.com, som ejer Boliga.

"Laust Farver kommer med en masse erfaring og en lang række idéer til, hvordan vi kan udbygge Boligas position som boligkøbernes portal. Samtidig har han vist sig som en dygtig leder, der har opnået flotte, målbare resultater i sin tidligere jobfunktion i virksomheden," siger Frederik Rovsing i meddelelsen.

Boligportalerne besøges ifølge Boliga af over 1,4 millioner danskere om måneden.

Boligportal overtager datterselskab fuldt ud

Forsiden lige nu

ATP Ejendomme opruster til at håndtere rekordstor portefølje

Pensionsfonden har tilpasset sin danske ejendomsstrategi til markedet og kigger især på ét område på en ny måde til at udnytte sine kompetencer. Det fortæller ATP Ejendommes topchef og den nyansatte vicedirektør Martin Vang Hansen i et dobbeltinterview med EjendomsWatch. Fonden runder snart en milepæl.

Ugens bedste historier på EjendomsWatch

EjendomsWatch bringer her en oversigt over de væsentligste historier i den forløbne uge, der blandt andet bød på et milliardsalg af Freja Ejendommes portefølje af city-ejendomme.

Enegang eller ægteskab deler den almene boligsektor

Fra nytår overlader den københavnske boligforening 3B sin administration til KAB. Hos både AAB og Boligkontoret Danmark (BDK) er man dog spændt på, om det vil sænke omkostningerne at indgå i KAB-familien. Mens flere aktører i den almene boligsektor går efter størrelse, vælger BDK en helt anden vej, siger den adm. direktør til EjendomsWatch.

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier