Rambøll-direktør indtager chefstolen hos Teknik og Miljø i Aarhus

Henrik Seiding forlader Rambøll til fordel for Teknik og Miljø i Aarhus Kommune.
Den nye direktør i Teknik og Miljø, Henrik Seiding (tv.), sammen med rådmand Bünyamin Simsek foran Teknik og Miljøs nye domicil i Gellerup
Den nye direktør i Teknik og Miljø, Henrik Seiding (tv.), sammen med rådmand Bünyamin Simsek foran Teknik og Miljøs nye domicil i Gellerup

Det var et enigt ansættelsesudvalg der onsdag besluttede, at Rambøll-direktør Henrik Seiding skal være den nye direktør hos Teknik og Miljø, oplyser Aarhus Kommune i en pressemeddelelse.

Skiftet sker senest den 1. juli 2018.

Henrik Seiding tiltræder stillingen med erfaring ud i forretningsudvikling og byudvikling gennem Rambøll, hvor han ved flere lejligheder har stået i spidsen for projekter i Aarhus.

Et fokuspunkt i hans virke hos ingeniørkoncernen var blandt andet at hjælpe den offentlige sektor med at skabe gode resultater inden for klimaløsninger, energi og vand, fremgår det.

Dertil har Rambøll-direktøren erfaring med politisk rådgivning og optimering af arbejdsgangene fra sit virke som kontorchef i Finansministeriet.

"Med Henrik Seiding får vi en dygtig leder fra den private sektor, som samtidig har en betydelig erfaring med det faglige indhold og de særlige opgaver og udfordringer, man møder i en offentlig virksomhed. Henrik Seiding er en leder, som kender værdien af at samarbejde med rigtig mange interessenter. Han har evnerne til både at sikre en effektiv drift og udnytte det potentiale, som ligger i det nye, stærke Teknik og Miljø, som vi er ved at skabe," udtaler Bünyamin Simsek (V), som er rådmand for Teknik og Miljø-afdelingen i Aarhus Kommune, i meddelelsen.

Selv siger den kommende Teknik og Miljø-direktør, at han ser frem til at stille skarpt på Aarhus:

"Jeg glæder mig meget til at få lov at tage fat i Aarhus. Jeg har altid nydt at arbejde med udviklingen af den offentlige sektor, og i Teknik og Miljø får jeg lejlighed til at kombinere det med mine erfaringer og store passion for byernes kloge og bæredygtige vækst – med det gode byliv i centrum. I Rambøll har vi arbejdet med byer i hele verden, og jeg kan helt ærligt sige, at Aarhus står ud som noget særligt," udtaler Henrik Seiding i pressemeddelelsen. 

Aarhus efterlyser udviklere og investorer til projekt på 1,25 millioner kvm

Aarhus får kvalitetsguide for alment boligbyggeri

Aarhus-projekt til 250 mio. sendes i udbud 

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også