EjendomsWatch

HD Ejendomme mister økonomidirektør til revisionshus

Odense-baserede HD Ejendommes økonomichef stopper for i stedet at gå tilbage til sin gamle arbejdsplads PwC for at blive partner.

Foto: PR/PwC

Ejendomsselskabet HD Ejendommes økonomidirektør, Jesper Bo Winther, er stoppet for at gå tilbage til sin gamle arbejdsplads hos revisions- og konsulenthuset PwC (Pricewaterhousecoopers).

Det skriver Jesper Bo Winther på sin Linkedin-profil.

"Glad for at fortælle, at jeg er tilbage i PwC, hvor jeg glæder mig til samarbejdet med kunder og kollegaer. Efter en spændende og lærerig periode som CFO i HD Ejendomme A/S, er jeg tilbage i branchen som partner i PwC. Denne gang med kontoradresse Strandvejen 44, Hellerup," lyder det i en besked på onlineplatformen.

Hvad der er årsagen til skiftet, skriver han ikke videre om.

HD Ejendomme sælger areal til 100 nye boliger

Butiksformidler henter ny chef hos Deas

Forsiden lige nu

Aberdeen-chef: Vores fusion med Standard Life virker

Der er opnået helt konkrete fordele ved sammenlægningen mellem Aberdeen Asset Management og Standard Life Investments, siger den danske landechef Henrik Kruse til EjendomsWatch. Udfordringer med at levere tilfredsstillende afkast på visse typer produkter er ved at blive løst, lyder det fra investoren med danske ejendomme for et milliardbeløb.

Rigmænd beskytter familieformuen – arvinger må vente

Oprettelsen af såkaldte family offices, der håndterer familieformuen, vinder frem i Rusland, hvor store formuer hober sig op og skal overdrages til næste generation. Nyhedstjenesten Bloomberg har set på udviklingen, som også har sammenhæng med tiltag mod aggressiv skatteplanlægning.

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier