EjendomsWatch

HD Ejendomme mister økonomidirektør til revisionshus

Odense-baserede HD Ejendommes økonomichef stopper for i stedet at gå tilbage til sin gamle arbejdsplads PwC for at blive partner.

Foto: PR/PwC

Ejendomsselskabet HD Ejendommes økonomidirektør, Jesper Bo Winther, er stoppet for at gå tilbage til sin gamle arbejdsplads hos revisions- og konsulenthuset PwC (Pricewaterhousecoopers).

Det skriver Jesper Bo Winther på sin Linkedin-profil.

"Glad for at fortælle, at jeg er tilbage i PwC, hvor jeg glæder mig til samarbejdet med kunder og kollegaer. Efter en spændende og lærerig periode som CFO i HD Ejendomme A/S, er jeg tilbage i branchen som partner i PwC. Denne gang med kontoradresse Strandvejen 44, Hellerup," lyder det i en besked på onlineplatformen.

Hvad der er årsagen til skiftet, skriver han ikke videre om.

HD Ejendomme sælger areal til 100 nye boliger

Butiksformidler henter ny chef hos Deas

Forsiden lige nu

Projektudbyder runder 160 mio. kr. i handler med Jem & Fix-ejendomme

Gennem 13 selskaber har den aarhusianske projektudbyder Blue Capital solgt ejendomme til Jem & Fix-kæden for 160 mio. kr. Selskabet køber aldrig projekter for egen regning, og den adm. direktør siger i et interview til EjendomsWatch, at netop den forretningsmodel forklarer en stor del af selskabets fremgang.

Ugens bedste historier på EjendomsWatch

Nedenfor bringes en oversigt over de vigtigste historier i den forløbne uge, hvor endnu en milliardhandel blev en realitet, da Dades solgte Codanhuset i København, finske Capman købte Grundtvigs Hus, TK-direktør Frede Clausens afgang fik en dato og hotelkæden Radisson i et interview med EjendomsWatch fortalte om sine danske ambitioner.

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier