EjendomsWatch

HD Ejendomme mister økonomidirektør til revisionshus

Odense-baserede HD Ejendommes økonomichef stopper for i stedet at gå tilbage til sin gamle arbejdsplads PwC for at blive partner.

Foto: PR/PwC

Ejendomsselskabet HD Ejendommes økonomidirektør, Jesper Bo Winther, er stoppet for at gå tilbage til sin gamle arbejdsplads hos revisions- og konsulenthuset PwC (Pricewaterhousecoopers).

Det skriver Jesper Bo Winther på sin Linkedin-profil.

"Glad for at fortælle, at jeg er tilbage i PwC, hvor jeg glæder mig til samarbejdet med kunder og kollegaer. Efter en spændende og lærerig periode som CFO i HD Ejendomme A/S, er jeg tilbage i branchen som partner i PwC. Denne gang med kontoradresse Strandvejen 44, Hellerup," lyder det i en besked på onlineplatformen.

Hvad der er årsagen til skiftet, skriver han ikke videre om.

HD Ejendomme sælger areal til 100 nye boliger

Butiksformidler henter ny chef hos Deas

Forsiden lige nu

ATP Ejendomme opruster til at håndtere rekordstor portefølje

Pensionsfonden har tilpasset sin danske ejendomsstrategi til markedet og kigger især på ét område på en ny måde til at udnytte sine kompetencer. Det fortæller ATP Ejendommes topchef og den nyansatte vicedirektør Martin Vang Hansen i et dobbeltinterview med EjendomsWatch. Fonden runder snart en milepæl.

Ugens bedste historier på EjendomsWatch

EjendomsWatch bringer her en oversigt over de væsentligste historier i den forløbne uge, der blandt andet bød på et milliardsalg af Freja Ejendommes portefølje af city-ejendomme.

Enegang eller ægteskab deler den almene boligsektor

Fra nytår overlader den københavnske boligforening 3B sin administration til KAB. Hos både AAB og Boligkontoret Danmark (BDK) er man dog spændt på, om det vil sænke omkostningerne at indgå i KAB-familien. Mens flere aktører i den almene boligsektor går efter størrelse, vælger BDK en helt anden vej, siger den adm. direktør til EjendomsWatch.

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier