EjendomsWatch

Newsec Datea mister udlejningschef til Deas

Udlejning af kontor-, butiks- og lagerlejemål bliver opgaven for ny medarbejder med titel af erhvervschef.

53-årige Peer Arvid Jensen er tiltrådt som senior-erhvervschef hos ejendomsforvalteren Deas, oplyser selskabet.

Hans primære fokus bliver effektiv udlejning af kontor-, butiks- og lagerlejemål på vegne af Deas’ kunder. Han skal ligeledes sikre, at Deas leverer den bedste service og kontinuerligt tilbyder løsninger, der matcher kundernes behov inden for udlejning af erhvervslejemål, fremgår det.

Peer Arvid Jensen er uddannet statsaut. ejendomsmægler og valuar og har lang erfaring fra ejendomsbranchen, senest som udlejningschef i Newsec Datea, oplyser Deas.

Deas fornyer forvaltningsaftale med Lærernes Pension

Ny Datea-ejer vil opruste inden for porteføljestyring

Deas-topchef undsiger artikel om budgetafvigelse

Deas-direktør skifter til projektudvikler

Forsiden lige nu

Medie: Nødlidende andelsforening leder efter køber

Andelsboligforeningen Ringertoften i København med en gæld på 459 mio. kr. leder efter en køber til foreningens ejendom. Det viser salgsmateriale, som mediet Insidebusiness er kommet i besiddelse af. "Garvet kriseadvokat" er på sagen, lyder det.

Ineffektivitet koster milliarder i den almene boligsektor

Trods milliardgevinster ved at samle indkøb centralt vælger de fleste boligselskaber selv at købe ind og hyre håndværkere. Sektoren agerer umodent, mener konsulentfirma, som til dels bakkes op af sektorens fælles indkøbsenhed, Almenindkøb. Her møder man lokal uvilje mod at hente besparelser, hvilket der kan være lyssky grunde til, lyder det.

C.F. Møller skal designe kontortårn i Oslo

For næsen af 23 andre teams, herunder Big, vinder det danske arkitektfirma sammen med norsk partner opgaven med at virkeliggøre et godt 45.000 kvm stort transportknudepunkt i Norges hovedstad.

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier