EjendomsWatch

Newsec Datea mister udlejningschef til Deas

Udlejning af kontor-, butiks- og lagerlejemål bliver opgaven for ny medarbejder med titel af erhvervschef.

Foto: PR

53-årige Peer Arvid Jensen er tiltrådt som senior-erhvervschef hos ejendomsforvalteren Deas, oplyser selskabet.

Hans primære fokus bliver effektiv udlejning af kontor-, butiks- og lagerlejemål på vegne af Deas’ kunder. Han skal ligeledes sikre, at Deas leverer den bedste service og kontinuerligt tilbyder løsninger, der matcher kundernes behov inden for udlejning af erhvervslejemål, fremgår det.

Peer Arvid Jensen er uddannet statsaut. ejendomsmægler og valuar og har lang erfaring fra ejendomsbranchen, senest som udlejningschef i Newsec Datea, oplyser Deas.

Deas fornyer forvaltningsaftale med Lærernes Pension

Ny Datea-ejer vil opruste inden for porteføljestyring

Deas-topchef undsiger artikel om budgetafvigelse

Deas-direktør skifter til projektudvikler

Forsiden lige nu

ATP Ejendomme opruster til at håndtere rekordstor portefølje

Pensionsfonden har tilpasset sin danske ejendomsstrategi til markedet og kigger især på ét område på en ny måde til at udnytte sine kompetencer. Det fortæller ATP Ejendommes topchef og den nyansatte vicedirektør Martin Vang Hansen i et dobbeltinterview med EjendomsWatch. Fonden runder snart en milepæl.

Ugens bedste historier på EjendomsWatch

EjendomsWatch bringer her en oversigt over de væsentligste historier i den forløbne uge, der blandt andet bød på et milliardsalg af Freja Ejendommes portefølje af city-ejendomme.

Enegang eller ægteskab deler den almene boligsektor

Fra nytår overlader den københavnske boligforening 3B sin administration til KAB. Hos både AAB og Boligkontoret Danmark (BDK) er man dog spændt på, om det vil sænke omkostningerne at indgå i KAB-familien. Mens flere aktører i den almene boligsektor går efter størrelse, vælger BDK en helt anden vej, siger den adm. direktør til EjendomsWatch.

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier