EjendomsWatch

Black Friday blev et hit i Danicas shoppingcentre

Især de mellemstore centre nød godt af den USA-inspirerede shoppedag, der løb af stablen i fredag den 24. november. Antallet af besøgende steg i år med 7 pct. i de 16 shoppingcentre, som Deas administrerer på vegne af Danica.

Foto: Ritzau Scanpix/Lasse Kofod

Årets Black Friday den 24. november satte igen ny rekord i det samlede besøgstal i de 16 shoppingcentre, som Deas administrerer og driver på vegne af Danica Pension, der får ATP en som medejer, hvis Konkurrencestyrelsen godkender handlen til 6,9 mia. kr.

Antallet af besøgende steg i år med 7 pct. på Black Friday, skriver Deas i en pressemeddelelse. Sidste år endte dagen som shoppingcentrenes største besøgsdag.

"Black Friday er blevet en særdeles vigtig omsætningsdag i detailhandlen, som vi har haft stort fokus på at planlægge og klargøre. Vi oplever, at rigtig mange handlende tager på shopping i centrene, hvor de kan se og mærke varerne, blive underholdt og få en helhedsoplevelse," siger Finn Sture Madsen, afdelingsdirektør i Deas, i meddelelsen.

Den største besøgsvækst på Black Friday 2017 ses i de mellemstore centre, mens de store centre ligger mere stabilt, melder Deas.

ATP køber andel i butikscentre hos Danica for små syv milliarder

ATP-direktør: Danica-køb giver os adgang til godbidderne

Danicas højhusbyggeri på Postgrunden får grønt lys

Mere fra EjendomsWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier