EjendomsWatch

Tidligere DSB-topchef træder ind i bestyrelsen hos Newsec Datea

Han skal hjælpe med at implementere den nuværende vækststrategi, lyder begrundelsen fra ny ejer.

Foto: Lars Krabbe/Polfoto/Arkiv

Den tidligere A.P. Møller-Mærsk- og DSB-direktør Jesper Lok bliver nyt medlem af Newsec Datea. Det skriver ejendomsadministrationsselskabet i en pressemeddelelse.

"Vi glæder os over at byde Jesper velkommen i bestyrelsen. Vi er overbevist om, at han vil bidrage til at føre Newsec Datea videre ad den vej, vi allerede er trådt ind på for at blive den foretrukne virksomhed for kunder, der søger full service-løsninger. Jesper kommer med en meget relevant baggrund og har en imponerende erfaring med at lede komplekse forandringsprocesser," siger Björn Lindeborg, chef for Newsec Property Asset Management, i meddelelsen.

Udover bestyrelsesposten i Newsec Property Asset Management sidder Jesper Lok blandt andet i bestyrelsen for Danish Crown, hvor han er næstformand, samt dagligvarekoncernen Dagrofa, hvor han er formand.

Jesper Lok er shippinguddannet i A.P. Møller - Mærsk, hvor han blandt andet var landechef i Pakistan og Nigeria, inden han blev adm. direktør i rederiet Svitzer. Derefter var han adm. direktør i DSB i knap tre år frem til december 2014.

Frem til 2016 bestred han i en kort periode stillingen som koncerndirektør i Falck. I dag er Jesper Lok adm. direktør i rengøringskoncernen Alliance+.

Ny Datea-ejer vil opruste inden for porteføljestyring

Dades-topchef: "Vemodigt at sælge Datea"

Mere fra EjendomsWatch

Klumme: Andelsboliger som vi kender dem ér fremtiden

Andelsboliger er hverken ejerboliger eller noget der minder om almene boliger, og det skal de heller ikke være i fremtiden, lyder det fra danske andelsboligforeningers talerør i denne klumme, der lægger afstand til påstande om at være spekulanter.

Læs også

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier