EjendomsWatch

Navne/Tal

Ejendomdanmark vil hædre helte fra coronakrisen

EJENDOM2021: Når ejendomsbranchens topmøde, Ejendom2021, løber af stablen 26. oktober, bliver det bl.a. med uddelingen af en pris, der skal påskønne en person, som har ydet et særlig indsats for branchen under coronakrisen. Fagjury har nomineret tre kandidater til prisen. Se navnene her.

Blackstone-chef gæster branchens topmøde

EJENDOM2021: Sammen med Deas-topchef Rikke Lykke giver Blackstones europæiske ejendomschef sit syn på at indtage nye markeder. Det sker, når flere hundrede deltagere fra ejendomsbranchen samles til Ejendom2021 26. oktober.

Mette Seifert: "En 37 timers arbejdsuge eksisterer ikke for mig"

Mette Seifert er workaholic af lyst, men samtidig også typen, der nyder at kede sig. Hun er allerede en kendt profil i ejendomsbranchen, men nu er hun tiltrådt en stilling i Deas, hvor hun skal brillere inden for ledelse og strategi. Kom nærmere på hende i dette portrætinterview, hvor også tidligere samarbejdspartnere sætter ord på hende.

Fem nye partnere træder ind i Gefion Groups ejerkreds

Ejerkredsen hos Gefion Group udvides med fem nye partnere, der til daglig arbejder med hver deres fagområde inden for projektudvikling. "Der er masser af nye spændende projekter at arbejde på i de kommende år," lyder det fra adm. direktør Thomas Færch.

Horsens-entreprenør gafler lokal advokat

Advokat med speciale i entrepriseret forlader det Horsens-baserede advokatfirma Advokatgruppen til fordel for en stilling hos Vangsoe Gruppen, der blandt andet tæller entreprenørvirksomhederne Dansk Boligbyg og Base Erhverv.

Birch Ejendomme går i rette med byrådskandidat gennem avisannonce

Birch Ejendomme svarer over to annoncesider i avis igen på anklager, som et byrådsmedlem fra Enhedslisten tidligere har rettet mod Silkeborg-udvikleren. Ifølge anklagen lever Birch ikke op til lokalplanerne, mens direktør og ejer René Birch kalder det "bagateller."

1 - 25 af 1953
Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier