EjendomsWatch

Navne/Tal

Ny Aarhus-rådmand ser behov for stærkere styring

Vi har brug for at tage en pause og genoverveje, hvad vi vil med Aarhus, siger den nye tekniske rådmand. 15 spørgsmål til den 42-årige Nicolaj Bang om letbane, havneudvidelse, byudvikling og presset som politiker.

Briefing uge 32: Hvad er god service?

Branchen for ejendomsservice viste igen, at dens store akilleshæl er indtjeningen, mens resten af Danmark diskuterede, om udlejere har ret til at hæve huslejen, når inflationen stiger. Ugens overflyvning af de største historier på EjendomsWatch er klar.

ISS Danmark-chefen er stolt af en række nye kontrakter

SOMMERSERIE: Christian Alsø, adm. direktør i ISS Danmark, er stolt af resultaterne i første halvår. Nu ser han frem mod efteråret, hvor endnu flere ukrainske flygtninge gerne skal få job hos ISS, siger han i denne sidste udgave af EjendomsWatchs sommerserie,

Jury på plads til Årets Ejendomsvirksomhed

EJENDOM2022: Erfarne navne fra ejendomsbranchen skal finde de bedst kvalificerede bud på vinderne af tre nye branchepriser, som uddeles på topmødet Ejendom2022 til november. Først skal EjendomsWatchs læsere og andre interesserede dog indstillle mulige kandidater.

Innovater-chef: "Vi har måttet bøje os lidt længere ned for at finde guldet"

SOMMERSERIE: Morten Lykke, adm. direktør i Innovater, oplever et skifte i branchen, hvor bankerne er begyndt at trække deres kreditter tilbage og dermed tvinger aktører til kortsigtede tiltag som at sælge fra. I hans eget firma er to projekter trods modvind faldet på plads i andet kvartal, siger han i EjendomsWatchs sommerserie.

Coor-chef mærker et marked med nye tendenser

SOMMERSERIE: Arbejdspladser, som de ansatte ikke ønsker at blive væk fra, er på bagkant af coronakrisen kommet mere i fokus, siger Jørgen Utzon, adm. direktør i serviceleverandøren Coor i EjendomsWatchs sommerserie.

Mæglerveteranen Poul Erik Bech oplever færre investorer om buddene

SOMMERSERIE: Et ”stærkt faldende boligmarked” rammer de i alt 75 boligbutikker hos EDC Poul Erik Bech, men udviklingen inden for erhverv og projekter kompenserer i en vis grad, siger grundlæggeren i EjendomsWatchs sommerserie. Han ser frem til at rulle nye produkter ud.

Keystone-chef: Det er tydeligt for alle at ejendomsværdierne skal ned

SOMMERSERIE: ”Vi skal over 10 år tilbage for at se så mange transaktioner blive genforhandlet, pauset eller falde til jorden,” lyder det fra Morten Schultz, medstifter af Keystone Investment Management, i EjendomsWatchs sommerserie. Han glæder sig over, at kapitalforvalteren har leveret fremgang til sine investorer i første halvår.

1 - 25 af 2382

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier