EjendomsWatch

Navne og tal

Københavnerhotel får nye ejere

Kapitalforvalter køber hotelejendom i Indre By. Driften bliver overtaget af den nuværende direktør og hans forretningspartner. (Rettet.)

By & Havn-formand vil have en Kramer-klon

Bestyrelsesformanden for udviklingsselskabet tegner en profil af en ny topchef, som har samme kvalifikationer som den afgående. Jeg har ikke tænkt mig at sidde på hænderne, siger Carsten Koch til EjendomsWatch. Han fratræder selv næste år.

By & Havn-formand gjorde Jens Kramer ked af det

Det var på initiativ af bestyrelsesformand Carsten Koch, at Jens Kramer Mikkelsen tirsdag blev bedt om at stoppe, siger han til EjendomsWatch. Hensynet til at sikre en fremtidig, holdbar ledelse vejede tungest, siger han, og spår Kramer en god karriere fremover.

Niras opruster i bestyrelsen

Generalforsamling gav valg til erfaren chef fra mediebranchen og ingeniør, der gør sig i våben- og rumfartsindustrien.

Frank Jensen giver verbal krammer til Kramer

Københavns overborgmester er fuld af lovord om en af sine forgængere på posten, der nu stopper som adm. direktør for By & Havn. Han har sat byen på verdenskortet som en af de bedste at bo i, lyder det.

Arkitekt træder ind i Frejas bestyrelse

Topchef hos arkitektfirma med speciale i byudvikling tager plads i bestyrelsen hos statens ejendomsselskab. Hun skal bidrage med international inspiration, lyder det fra hovedpersonen selv.

Newsec Datea opruster med markedschef

Ejendomsadministratoren opretter stilling til at tage sig af salg- og tilbudsprocesser samt udvikling af nye produkter. Den nye markedschef er fundet i egne rækker.

Fyret topchef bliver direktør hos Vilhelm Lauritzen Arkitekter

Den nuværende direktør for VLA træder tilbage, og Gyrithe Saltorp overtager roret. Hun kommer fra en stilling som direktør hos Bygningsstyrelsen, hvor en budgetoverskridelse på Niels Bohr-bygningen kostede hende jobbet. Nuværende direktør siger til EjendomsWatch, at hendes erfaring som bygherre er blevet vægtet højt. (Opdateret.)

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier