EjendomsWatch

Navne og tal

Cushman & Wakefield Red hyrer profil med fortid hos Sadolin & Albæk

Cushman & Wakefield Red har fundet en ny mand til vurderings- og analyseafdelingen. Han har en fortid i ejendomsrådgivning hos Sadolin & Albæk og får det primære ansvar for rådgivningsopgaver i forbindelse med byudviklingsprojekter og vurderingsopgaver for offentlige kunder.

Cushman & Wakefield Red-chef: "Vi skal vænne os til mere normale tilstande"

JULESERIE: Nicholas Thurø, ledende partner i Cushman & Wakefield Red, ser tilbage på et 2018, hvor udenlandske investorer for første gang siden 2012 investerede mindre end året før. I 2019 forventer han mere "normale tilstande" efter flere år med vækst i transaktionsvolumen i Danmark, siger han i artikel nummer to i EjendomsWatchs juleserie.

Husker du februar? Opkøberne piblede frem

ÅRET DER GIK: EjendomsWatch har været en tur i arkiverne og bringer her højdepunkterne fra årets anden måned i den danske ejendomsbranche, der blandt andet bød på investorer med viftende pengepunge, rekordregnskaber og milliardhandler.

By & Havn-topchef: "Det bæredygtige fokus vil for alvor få fodfæste i byggebranchen"

JULESERIE: Efter at have tjent sine første 100 dage som ny adm. direktør i By & Havn ser Anne Skovbro tilbage på et 2018, hvor især beslutningen om at bygge Lynetteholmen i København har haft stor betydning. I 2019 forventer hun, at bæredygtighed bliver en endnu større faktor i byudviklingen, siger hun i den første artikel i EjendomsWatchs juleserie.

Husker du januar? Konsolideringen i rådgiverbranchen tog fart

ÅRET DER GIK: EjendsomsWatch har været en tur i arkiverne og bringer her højdepunkterne fra årets første måned i den danske ejendomsbranche, der blandt andet bød på konsolidering blandt rådgiverne, fyringer i stor entreprenørkoncern, projekter en masse i Aarhus og advokathuse, der satsede på fast ejendom.

MT Højgaard-direktør skifter til bygherrerådgiver

MT Højgaard siger farvel til en direktør, som skifter til en stilling i bygherrerådgiveren V2C. "Et værdimæssigt match, der kan bidrage til at skabe bedre byggeprojekter for vores kunder og for vores branche," siger ledelsen i V2C om skiftet.

Nybolig Erhverv gafler økonomichef hos Colliers

Godt en måned før Nybolig Erhvervs varslede navneskifte ansætter erhvervsmæglerkæden en ny økonomi- og administrationschef. Nybolig Erhverv står foran en travl periode og en stor opgave med lanceringen af det nye navn og rebranding af hele kæden, oplyser topchefen.

NCC finder ny direktør i egne rækker

Entreprenørvirksomheden udnævner erfaren mand til at stå i spidsen for NCC Byggeri Vest. Fra nytår får han det samlede ansvar for byggeri og renovering i Jylland, hvor han skal udvikle forretningen.

Frank Jensen skal være formand for Greater Copenhagen

Metropolsamarbejdet Greater Copenhagen udvider sin medlemskreds med svenske Halland. Det blev besluttet på et ekstraordinært bestyrelsesmøde, hvor også Københavns overborgmester, Frank Jensen (S), blev udpeget som ny formand fra årsskiftet. Han afløser regionsrådsformand Heino Knudsen (S) på posten.

Ung ejendomsadvokat nyder godt af Lundgrens sats på unge

PROFILEN: Sammen med 13 andre medarbejdere skiftede advokat Alessandro Traina i starten af året fra Danders & More til Lundgrens, hvor han i dag sidder i afdelingen for fast ejendom. Advokatfirmaets sats på unge har ført ham helt frem i frontlinjen overfor klienterne.

København skal have ny stadsarkitekt

Tina Saaby stopper som stadsarkitekt i Københavns Kommune efter otte år på posten. Det sker på hendes eget initiativ, oplyser kommunen. Selv siger hovedpersonen, at det var en naturlig beslutning og sætter over for EjendomsWatch ord på, hvad fremtiden indebærer.

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier