EjendomsWatch

Navne og tal

Lea Ejendomspartner ansætter ny adm. direktør

Den EDC-ejede ejendomsadministrator har fundet sin nye topchef efter tre måneders søgen. Lea Ejendomspartner skal arbejde mere datadrevet i fremtiden, siger han til EjendomsWatch: "Det er ikke nok bare at kunne opkræve en husleje." (Opdateret.)

Danbolig henter mægler hos Nordicals

Danbolig Erhverv Aarhus forventer stigende efterspørgsel på lager- og industriejendomme i 2019, og til at lede indsatsen på området har man ansat mægler fra Nordicals, det tidligere Nybolig Erhverv.

Park Street Nordicom får ny strategi, men mister erfaren profil

På dagen for lanceringen af Park Street Nordicoms 2019-strategi, der inkluderer salg af 10 ejendomme og ejendomskøb for godt 250 mio. kr., oplyser central direktør i selskabet, at han har valgt at fratræde sin stilling for at søge nye udfordringer. (Opdateret.)

Newsec Advisory polstrer partnerkredsen

Erhvervsmægleren Newsec Advisory finder to nye partnere blandt virksomhedens medarbejdere. Adm. direktør siger, at udvidelsen af partnerkredsen kan "sikre et stærkt hold af både erfarne og unge specialister, som har fingeren på pulsen og kan følge med i det hastige marked." (Opdateret.)

Ny Thylander-topchef: "Det bliver en vanvittig stærk platform vi får"

Kristian Krogh skifter svenske Niam ud med danske Thylander Gruppen, hvor han rykker helt frem i bussen som adm. direktør. EjendomsWatch har talt med ham og med grundlægger Lars Thylander om skiftet, der er kommet i stand på kort tid. Med ansættelsen bliver bindeleddet til investorerne endnu stærkere, lyder det.

Castellum finder kronprinsesse hos NCC

Carola Lavén kommer fra NCC, hvor hun er forretningsområdechef og medlem af koncernledelsen, og har mere end 20 års erfaring fra ejendomsbranchen. Nu skal hun være viceadm. direktør.

Kammeradvokaten bejler målrettet til den almene boligsektor

Det er to forskellige verdener, når almene boligselskaber og private udviklere skal arbejde sammen, og det kan give irritationer. Det har blandt andet givet anledning til stigende efterspørgsel på juridisk rådgivning i den almene sektor, siger Kammeradvokaten i et interview med EjendomsWatch.

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier