EjendomsWatch

Du er logget ind via din virksomhed

Navne/Tal

Nordicals-mægler i Aarhus: "Branchen har ikke forandret sig i mange år"

PROFILEN: Øget fokus på prop tech og adgang til big data har sænket indtrængningsbarrieren og gjort det relativt let for nye aktører at penetrere markedet, men vi skal nok kunne konkurrere, lyder det fra Steen Storgaard Møller, indehaver og direktør i Nordicals i Aarhus, i EjendomsWatchs artikelserie Profilen.

ATP Ejendomme henter advokat hos Accura

Advokatfirmaet Accura, der i øjeblikket er ved at integrere 38 nye medarbejdere fra Plesner i blandt andet afdelingen for fast ejendom, mister ejendomsadvokat til pensionsselskabet ATP.

Stoleleg hos Catella

Topchef og finansdirektør fratræder og afløses midlertidigt af bestyrelsesmedlem og profil udefra – dog kun indtil en permanent løsning er på plads.

Jeudan-stifter fortsætter opkøb af godser

Forretningsmanden Jens Erik Udsen, som har grundlagt ejendomskoncernen Jeudan, har opkøbt endnu et sjællandsk gods. Handlen omfatter 500 hektar, og den samlede købesum er 145 mio. kr.

Rigmænd kører i hegnet med deres hotelinvesteringer

En række danske ejendomsinvestorer lægger store mængder kapital i hoteller, men få lykkes med at knække koden og skabe sorte tal på bundlinjen, viser en gennemgang, foretaget af EjendomsWatch. Ejerskabet har betydning for evnen til at skabe overskud, lyder det fra Dansk Brancheanalyse. (Rettet)

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier