EjendomsWatch

Navne/Tal

Sweco etablerer tegnestue i Odense

Tegnestuen rykker sammen med det eksisterende ingeniørkontor, og Sweco finder samtidig chef for den fynske arkitektforretning i egne rækker.

Home Erhverv henter ny direktør til Aarhus-afdeling

Selvstændig mægler med en fortid hos EDC og Colliers bliver ny direktør hos Home Erhverv i Aarhus. Han vil skabe vækst ved at gøre det mere naturligt for udviklere og investorer fra Aarhus og København at gå til Home Erhverv.

"Med min tilgang og mit engagement har jeg behov for at der sker noget"

PROFILEN: Lars Bork Hansen er ny direktør for byggeri hos rådgiverkoncernen Sweco. Som yngre obducerede han døde akvariefisk, men valgte ingeniørretningen, der bragte ham til Sweco gennem mange år. En sviptur til MT Højgaard gav ikke det forventede indhold i jobbet, så nu er han tilbage hos Sweco, som han kalder en frontløber.

Elf Development får ny chef i Danmark og retter fokus mod udlandet

Ejendomsudvikleren Elf Development får tidligere Colliers-partner Jan Kristensen som adm. direktør, mens de to stiftere, Andreea Kaiser og Ludvig Find, kaster sig over selskabets voksende engagement i udlandet. Den nye direktør får fuldt manøvrerum til sin opgave i Danmark, siger Ludvig Find til EjendomsWatch. (Opdateret)

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier