EjendomsWatch

Navne/Tal

"Jeg ville ønske at økonomiaspektet blev mere integreret i arkitektuddannelsen"

PROFILEN: Mia Scheel er ny projektchef hos arkitektfirmaet Rum efter at være skiftet fra en partnerstilling hos Zeso Architects og en fortid hos "legesyge" Bjarke Ingels. Hos Rum skal hun bidrage til firmaets vækst – hendes egen vækst må gerne ske i antallet af bestyrelsesposter, siger hun i Profilen på EjendomsWatch.

Lennart Lajboschitz’ hemmelige hotel

Efter fire års renovering måtte åbningen af Tiger-grundlægger Lennart Lajboschitz' seneste hjerteprojekt, det nye hotel Kanalhuset på Christianshavn, i foråret udskydes på grund af corona. I dag kalder han hotellet for ”en hemmelighed”. Men hvorfor så det brede smil? EjendomsWatch har mødt ham i de nyrenoverede, folkelige gemakker.

Michael Nielsen skal gøre Danica stor i udlandet

Med en klar ambition om at købe op i udlandet og øge porteføljen er Michael Nielsen trådt ind i jobbet som topchef i Danica Ejendomme. "Øverst på ønskesedlen er boligområdet i Danmark og udlandet," siger han i et interview med EjendomsWatch. Hans tidligere arbejdsgiver, ATP Ejendomme, vil omvendt reducere i udlandet.

Deas og NPV hapser profiler hos Gefion

To Gefion-medarbejdere fortæller på Linkedin, at de er stoppet hos ejendomsudvikleren for at starte i nye job andre steder i branchen. "En vanvittig rejse," lyder det fra den ene.

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier