EjendomsWatch

Navne og tal

Newsec forventer stabilt marked i resten af 2019

Ifølge ny opgørelse fra Newsec Advisory har der været usikkerhed på markedet i første halvår, og det har givet lavere transaktionsvolumen. Forventningerne til resten af 2019 er anderledes stabile.

Svindelsag fører til navneskifte hos 15 Danbolig-butikker

Den københavnske ejendomsmægler Torben Hald og hans 15 butikker, der er blevet smidt ud af Danbolig-kæden, har fundet nyt navn og visuel identitet, der skal føre butikkerne videre. Udover boligdelen får også erhvervs- og projektdelen nyt navn. (Opdateret.)

Jane Bech klar til at føre sin fars livsværk videre

EJENDOMSFAMILIERNE: Hos EDC Poul Erik Bech deler stifteren og virksomhedens nye ansigt, datteren Jane, kontor. Han afviser, at han på nogen måde er ved at trække sig. Men han ved, at han kan gøre det. For hun er nu klar til det store ansvar og til at sikre virksomhedens fremtid, siger de i et interview med EjendomsWatch.

Colliers henter ny direktør hos Nordea

Vi havde brug for yderligere kompetencer på de indre linjer, forklarer Colliers-topchef Peter Winther til EjendomsWatch om ansættelsen af ny driftsdirektør, der betyder, at rollen som finansdirektør deles i to. Manøvren vil frigøre ressourcer til kunderne, lyder det. (Opdateret)

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier