EjendomsWatch

Navne og tal

Tegnestue hyrer partner fra Schmidt Hammer Lassen

Et halvt år efter Trine Berthold blev udpeget som ny partner hos den danske arkitektvirksomhed Schmidt Hammer Lassen Architects (SHL), skifter hun over til en langt mindre konkurrent Loop Architects.

Ny topchef i Casa har fået værktøjer til ledelse fra militæret

PROFILEN: Casa har udnævnt Torben Modvig som ny topchef efter medejer Michael Mortensen. Han går ind til jobbet med et mål om at gøre Casa til en hovedspiller på det danske entreprenørmarked og er stolt over det aftryk, han har sat i sit hidtidige job hos Bonava.

Ejendomsadvokat tager en tur mere for Njord

PROFILEN: Frederik Pelch Barfod er tilbage i advokatfirmaet Njord efter et par år uden for huset. Han troede oprindeligt, han skulle være chef i centraladministrationen, men i advokatbranchen har han fundet sin rette hylde.

Domea.dk henter chefjurist hos AAB

Den almene bygge- og boligadministration Domea.dk ansætter ny juridisk chef. Den nye profil kender den almene branche "ud og ind," udtaler direktør.

Ny Aarsleff-topchef har fodbold-ikon som sit forbillede

PROFILEN: Jesper Kristian Jacobsen har som ny adm. direktør i Aarsleff aldrig lagt nogen præcis karriereplan, men har grebet de muligheder, der er opstået. Hans største forbillede kommer dog ikke fra ejendomsbranchen, men fra engelsk fodbold.

Casa henter ny topchef hos Bonava

Torben Modvig overtager posten som adm. direktør efter ejer og nuværende topchef Michael Mortensen, der i stedet skal arbejde med at udvikle nye projekter for Casa. Hos Bonava er ny ledelse også på plads.

Fratrådt Bech-Bruun-advokat bliver skatterådgiver

PROFILEN: Peter Nordentoft stoppede i august i jobbet som senioradvokat inden for ejendomme hos Bech-Bruun. Nu er han partner hos revisionsfirmaet Roesgaard & Partners, hvor skal han opbygge en ny specialiseret afdeling. Skiftet er det største i karrieren, mener hovedpersonen selv.

SEB-chef fratræder efter salg til Danica

Den tidligere adm. direktør for SEB Ejendomme, Solveig Rannje, kommer ikke til at fortsætte hos Danica efter selskabets køb af SEB. Men hun skal absolut heller ikke på pension, siger hun til EjendomsWatch. (Opdateret).

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier