EjendomsWatch

Navne og tal

Et flertal af danskere går ind for blandede byområder

Hverken høje eller lave indkomstgrupper skal klumpe sig sammen, lyder det fra statsministeren – og også fra en overvægt af danskere, viser en rundspørge. Resultatet glæder den almene boligsektor, der har gode erfaringer med blandet byggeri, og som også flere og flere private udviklere går i partnerskab med.

Gangsted-Rasmussen henter ny ejendomspartner

Familievirksomheden Gangsted-Rasmussen har hentet en ny ejendomspartner hos konkurrent. Rekrutteringen kommer efter, at Christian Gangsted-Rasmussen sidste år valgte at sige farvel til en række tidligere partnere og videreføre virksomheden i nye rammer.

Topchef hos Sweco hentes tilbage til NCC

Rådgiverkoncernen Sweco, der i Danmark netop har annonceret overtagelsen af Årstiderne Arkitekter, mister sin topchef gennem fem år, der rykker tilbage til NCC.

Ni udnævnelser hos Arkitema Architects

Ny seniorpartner, fire partnere og fire associerede partnere skyder det nye år i gang hos Arkitema, der 1. februar flytter kontoret i København til Carlsberg Byen.

Troen på kontorejendomme er historisk høj

Ejendomsmarkedets aktører går ind i 2018 med store forventninger til markedet for kontorejendomme, viser ny statistik fra Ejendomsforeningen Danmark. Det er med til at løfte de samlede forventninger, lyder det fra adm. direktør.

Butikscentre går i krig med nethandlen

Danske shoppingcentre kæmper hårdt om at blive endnu større og trække flere forbrugere til. Koncerter, mad og aktiviteter er på programmet, mens mange butikskæder i detailhandlen kæmper hårdt i dysten mod øget onlinehandel.

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier