EjendomsWatch

Navne og tal

By & Havn siger farvel til direktør

By & Havns udviklings- og salgsdirektør har ifølge selskabet valgt at fratræde sin stilling. Direktøren fortsætter dog sit arbejde frem til sommeren 2020.

Murstensmillionærer fylder godt på rigmandsliste

Både store byggerier af boliger og nye bydele er med til at præge årets liste over de 100 rigeste i Danmark med ejendomsinvestorer. Også to nye ansigter i branchen er rykket ind i bunden af listen, som Berlingske står bag.

Domea-direktør har lært ikke at tage et nej for et nej

PROFILEN: Charlotte Nørbak blev i juni udnævnt til direktør for byggeri og byudvikling i Domea.dk. "Jeg trives med tværorganisatoriske opgaver, der bidrager til samfundsudviklingen og gerne med politisk bevågenhed," siger hun i EjendomsWatchs artikelserie Profilen.

Lufthavnshotel skifter navn

Ejer og operatør forbliver den samme, men hotel i Kastrup bliver en del af Best Western-kæden. Ny kædedirektør kalder det en eftertragtet lokation.

Boligministeren bliver inspireret af Bertel Haarder: Ideologi kan forandre ting

PROFILEN: Boligminister Kaare Dybad Bek (S) ville oprindelig være pilot, men tal og statistik har siden givet ham kompetencer, der er nyttige som politiker, siger han. Han peger på Venstres Bertel Haarder som en stor inspirationskilde, men er allermest optaget af at gribe ind over for kapitalfonde som Blackstone, siger han.

Finansmand bliver ny direktør i Casa

Casas nye finansdirektør kommer fra en lignende stilling i udviklingsselskabet Elf Development. Adm. direktør Torben Modvig forventer sig meget af samarbejdet.

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier