EjendomsWatch

Navne og tal

Finansmand skal bistå nordisk investor med oprustning

Tidligere Danske Capital-direktør Niels-Ulrik Mousten bliver nyt bestyrelsesmedlem i investeringsselskabet Northern Horizon. Der vil ske oprustninger i Norden med en ny fond i 2020, fortæller bestyrelsesformand til EjendomsWatch.

Olav de Linde overdrager imperiet til næste generation

Olav de Lindes ejendomsimperium overgår til hans tre børn. Men det er stadig den 67-årige pater, der har hænderne på roret på skibet, der er lastet med værdier for flere mia. kr. Læs EjendomsWatchs interview med Aarhus-matadoren om generationsskiftet.

Tidligere TK-topchef starter forfra som projektudvikler

I slutningen af 2017 blev Frede Clausen bedt om at træde tilbage som topchef i børsnoterede TK Development efter over 20 år i virksomheden. Nu er han tilbage som medstifter af et nyt projektudviklingsfirma. Over for EjendomsWatch uddyber han, hvad det nye firma går efter. Det handler om at finde nicher, siger han.

Hoffmann-ejer får ny topchef

Fra september sidder Jimmy Bengtsson som ny adm. direktør for Veidekke-koncernen, der ejer danske Hoffmann. Han skal afløse Arne Giske, der træder tilbage efter seks år i chefstolen, de seneste år med flere regnskabsskuffelser.

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier