EjendomsWatch

Navne/Tal

Accura udnævner ny ejendomspartner

Accura har udnævnt tre advokater til associerede partnere. To af dem er en del af afdelingerne for M&A og fast ejendom, hvor der har været grundig udskiftning siden oktober.

CBRE forudser større fleksibilitet på kontormarkedet

Virksomhederne efterspørger i højere grad de mere fleksible kontorlejemål, når de leder efter nyt. Det er på vej til at blive mainstream, siger udlejningschef i CBRE. Mæglervirksomheden har kigget på det københavnske kontorlandskab.

Borgmester i Høje-Taastrup: Samarbejder med private får tingene til at ske

Når kommunen går ind i udviklingsselskaber med private aktører, er fordelene større end ulemperne, mener borgmester i Høje-Taastrup Kommune Michael Ziegler (K). Det delvist private Arealudviklingsselskabet Høje Taastrup C havde slet ikke nået dertil, hvor man er, hvis ikke parterne havde samlet sig i én ejer, siger han til EjendomsWatch.

Opkøbsivrig PFA-direktør debuterer når EjendomsWatch sætter lyd på branchen

PODCAST: Hvordan kom et opkøb til over 10 mia. kr. i stand? Hvem kom til hvem? Og hvordan samarbejder investorer over grænser? Det er noget af det, PFA-direktør Michael Bruhn berører efter et af de største PFA-opkøb nogensinde. Det sker i første udgave af EjendomsWatchs nye podcast, der hvert kvartal omhandler en aktuel profil. Lyt med.

Newsec ansætter nordisk driftsdirektør

Den nye driftsdirektør skal bidrage til fortsat vækst i Newsec Property Management. "Vi er på vej i en meget spændende retning lige nu," lyder det fra chefen i Norden og Baltikum.

Ny ejendomsinvestor har kig på aktiver som andre har fravalgt

Med nye kompetencer og et nyt navn skal børsnoterede DLH ud at investere i skandinaviske ejendomme. Aktionærerne er positive, fortæller ny adm. direktør, der skal være drivkraft for selskabet med det snart nye navn Scandinavian Investment Group.

Dansk Folkeparti vil sidestille huslejenævn med domstolene

De danske huslejenævn skal styrkes, mener boligordfører i Dansk Folkeparti under de igangværende forhandlinger om et indgreb mod kortsigtede ejendomsinvestorer. "Vi kan faktisk løse en stor del af problemet ved at give lejerne en øget tryghed," siger hun i et interview med EjendomsWatch. Radikale kalder forslaget "meget interessant".

Fratrådt DSB-direktør får hele to efterfølgere

Direktøren for DSB Ejendomsudvikling er fundet internt, mens stillingen som underdirektør for DSB Ejendomme stadigvæk er ubesat. "Vi har haft mulighed for at gentænke funktionen," siger økonomidirektør i DSB til EjendomsWatch.

Horsens-arkitekter får tidligere SHL-topchef som bestyrelsesformand

Bente Damgaard er tiltrådt som formand for bestyrelsen i Skala Arkitekter, der har tegnestuer i Horsens, København og Oslo. "Virksomheden har sunde værdier, hvor der er fokus på at skabe et godt arbejdsmiljø, mens man vækster og leverer høj kvalitet til bygherre," siger hun.

Cowi udvider sin direktion til fire mand

Jens Christoffersen skal i sin nye rolle styrke Cowis indsats inden for forretningsudvikling, innovation, kunder og vækst. "Vi skal ganske enkelt være endnu mere på tæerne," siger Cowis adm. direktør.

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier