EjendomsWatch

Victoria Properties atter klar som ejendomsinvestor

Selskabet har rejst ny kapital ved en aktieemission, så nu er egenkapitalen atter positiv.

Victoria Properties har fået fuldtegnet en kapitalforhøjelse på knap 14 mio. aktier til 1 kr. per styk. Dermed står det tidligere ejendomsselskab, der i dag er en tom børsskal, igen med en positiv egenkapital og klar til at agere på ejendomsmarkedet.

Victoria har således tidligere meldt ud, at selskabets primære fokus vil være på erhvervs- og boligejendomme i Danmark, samt at egenkapitalen som led i kapitalforhøjelsen stiger med 94 øre per aktie - fra minus 29 øre til plus 64 øre per aktie.

Med kapitalforhøjelsen forhøjes Victorias aktiekapital med 13.993.074 aktier, hvorefter den samlede aktiekapital udgør 18.657.432 kr. fordelt på lige så mange aktier.

De nye aktier ventes optaget til notering på børsen 13. oktober.

Victoria Properties nedsætter aktiekapitalen for at dække underskud

Victoria Properties forbereder genopstandelse 

Mere fra EjendomsWatch

Her er de seneste tinglyste ejendomshandler

149 mio. kr. lyder prisen på det luksushotel, som EjendomsWatch mandag omtalte, at erhvervsmanden Fritz Schur har solgt. Det viser dagens liste med 37 ejendomshandler, hvor også Danica, Dades, PFA, Jeudan, W.P Carey optræder. Listen bringes i samarbejde med Resights.

Kampen om at vinde branchens hæder spidser til

EJENDOM2022: Både ejendomsselskaber, udviklere og digitale aktører kæmper om at vinde en af de tre prestigefyldte branchepriser på topmødet Ejendom2022 til november. Se nogle af forslagene til prisvindere her.

Læs også

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier