EjendomsWatch

Skanderborgs tidligere rådhus bliver til boliger og erhverv

Aarhusianske ejendomsudviklere har i to separate handler købt de to udbudte ejendomme på den østjyske bys hovedgade, hvoraf den ene skal rives ned.

Sådan kommer det til at se ud på Adelgade 44-46, når der er kommet nyt på den gamle rådhusgrund i Skanderborg. | Foto: Laban Arkitekter

Skanderborgs tidligere rådhus i Adelgade er blevet solgt i to handler for i alt 23,65 mio. kr. Skanderborg Byråd har besluttet at sælge til to investorer, som vil lave boliger og erhvervslokaler på grunden. Det oplyser Skanderborg Kommune i en pressemeddelelse.

Byrådet sælger Adelgade 36 til den aarhusianske ejendomsudvikler Innovater med Morten Lykke og René Holst i spidsen for 8.650.153 kr. efter at have modtaget fire bud på ejendommen. Adelgade 36 forventes at blive ombygget til boliger.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 20: Proptech, slæb og raseri

Innovation og data var i højsædet, da store dele af branchen mødtes til Proptech Symposium i denne uge. Her var humøret lidt bedre end hos pirrelig jysk ejendomsudvikler. Og så vil Ejendomdanmarks nye topchef kæmpe for flere politiske resultater.

Michael Kaa fordobler overskuddet og lukrerer på stigende inflation

Det forgangne år bød på mere end en fordobling af overskuddet i MKA Ejendomme, som Michael Kaa Andersen står bag. Yderligere værdiopskrivninger venter på den anden side af en række igangværende udviklingsprojekter, fortæller milliardinvestoren i et interview med EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier