EjendomsWatch

Radiometer-arving nedskriver gods med 60 mio. kr.

Nedskrivning af værdien af godset Aggersvold på Vestsjælland påfører den tidligere Radiometer-topchef underskud i datterselskab. Moderselskab har dog kapital at stå i mod med.

Johan Schrøder, tidligere direktør for og medejer af måleudstyrsvirksomheden Radiometer, som hans far var med til at stifte. | Foto: Martin Lehmann

Det har været en alt andet end guldrandet forretning for milliardæren Johan Schrøder at drive stutteriet Heste-Herregårdspension Aggersvold ApS.

Selskabet har netop offentliggjort et 2016/17-regnskab, som udviser et underskud på næsten 65 mio. kr. Godset Aggersvold nord for Jyderup på Vestsjælland er sat til salg, og i den forbindelse er der ifølge regnskabet foretaget en nedskrivning på omkring 60 mio. kr., hvilket er den primære forklaring på det store underskud.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Danica finder ny administrator af tocifret milliardportefølje

En af landets største ejendomsadministratorer, CEJ, skal fra 1. oktober overtage administrationen af Danica Ejendommes portefølje af erhvervs- og boligejendomme.”Det styrker selvtilliden i organisationen,” lyder det fra topchef. Aftalen bliver blandt CEJ’s største og overtages fra den større konkurrent Newsec. (Opdateret)

Læs også

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier