EjendomsWatch

Ny ejendomsdirektør i Danica er optaget af bæredygtighed

André Scharf skal føre Danica Ejendommes strategi om færre, men større ejendomme ud i livet. Aktivt ejerskab og en 200-årig tidshorisont er en del af komponenterne.

Foto: PR

37-årige André Scharf har indtaget chefstolen i Danica Ejendomme, som han kender indgående som tidligere driftsdirektør.

Nu gælder det den endelige implementering af selskabets nye strategi, der handler om at koncentrere sine investeringer i store ejendomme. Strategien er allerede så småt implementeret, men det kommer til at tage fart de næste år, siger André Scharf til Berlingske.

"Det bliver meget spændende at få fart under vores nye strategi. Også den øgede digitalisering, de demografiske forandringer i samfundet og det stigende fokus på bæredygtighed er noget, jeg er meget optaget af. Når man laver en bygning, vil man jo gerne have, at den skal stå – og helst også fungere – ikke bare i dag, men også om 200 år. Derfor ligger der store beslutninger bag opførelsen af en ejendom. Verden forandrer sig hurtigt, og det skal man tænke ind," siger André Scharf til avisen.

Her lægger han samtidig ikke skjul på, at han værdsætter samarbejdet med sin forgænger, Peter Mering, der på grund af helbredsproblemer nu arbejder på deltid.

André Scharf er ny adm. direktør i Danica Ejendomme

Mere fra EjendomsWatch

Læs også

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier