EjendomsWatch

Filantropisk forening vil tidligt ind i projekter for at sikre en sund økonomi

Når et projekt skal have penge, vil Realdania gerne være med tidligt i projektfasen for at sikre, at projektet er økonomisk bæredygtigt, siger filantropidirektør.

Realdanias filantropidirektør, Anne Skovbro. | Foto: Bjarke Ørsted

Realdania bestræber sig på at gå tidligt ind i et projekt, når den filantropiske investeringsforening har besluttet at give penge. Det fortæller filantropidirektør Anne Skovbro i et længere interview med Børsen

"Vi har absolut ingen interesse i at støtte et projekt, der ikke er økonomisk bæredygtigt. Derfor involverer vi os ofte allerede i projektfasen. Vi har her i landet rigtig mange glade optimister, og det er fint, men der kan også være en tendens til at være lidt for optimistisk, når man skal ud og søge penge til et givent projekt," siger hun om de mange ildsjæle, der sender ansøgninger til foreningen.

Realdania har siden år 2000 uddelt 17,2 mia. kr. i filantropiske bidrag, og overfor Børsen erkender Anne Skovbro, at foreningen bakser med et elitært image. Derfor ser hun gerne, at foreningen bliver "endnu mere" folkelig i fremtiden ved at støtte flere forskelligartede projekter.

Realdanias resultat trodser turbulens 

Realdania vil bygge ældreboliger med PKA og udvikler 

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 47: Den svære afsked

Udskiftning i ledelseslaget hører til livets gang i den danske ejendomsbranche, men som vi så eksempler på i den forgange uge, kan det gøres mere eller mindre elegant. Samtidig gjorde nogle af de helt store aktører sig gældende, og den største af dem alle truede ligefrem med at vende Danmark ryggen.

Aftale med ny statslig superfond betyder fuldt hus hos pensionsinvestor i Nordhavn

AP Ejendomme og Danmarks Eksport- og Investeringsfond indgår lejeaftale til et trecifret millionbeløb, der gør den nye offentlige fællesfond til ankerlejer i det knap 17.000 kvm store Orienthuset, som står klar i Nordhavn til marts. Adm. direktør hos AP Ejendomme Peter Olsson beretter om markant lejerinteresse fra både ind- og udland.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier