EjendomsWatch

London-baseret ejendomsinvestor opruster i Norden

Britiske TH Real Estate udvider sin forretning til Finland som led i at opnå en større synlighed på det nordiske marked.

Katja Holmström skal stå i spidsen for den nye afdeling i Finland. | Foto: Presse

Det London-baserede ejendomsinvesteringsselskab TH Real Estate har set sig varm på Norden og åbner nu kontor i Helsinki i Finland som led i en større tilstedeværelse på det nordiske marked, fremgår det af en meddelelse fra selskabet.

Tilbage i februar 2017 købte TH Real Estate 50 pct. af det finske storcenter Kamppi Shopping Centre, som den nyudnævnte seniorporteføljemanager Katja Holmström skal stå i spidsen for fra kontoret i Helsinki.

"Kamppis centrale beliggenhed, butiksmixet og gunstige muligheder for fortsat udvikling var nogle af faktorerne bag vores beslutning om at øge vores tilstedeværelse i Finland. Med åbningen af en nyt kontor i Helsinki og velkomsten af Katja tager vi nu et vigtigt skridt ind på det finske marked og styrker vores tilstedeværelse i Norden," siger Johan Åström, investeringschef for den nordiske region i TH Real Estate.

Selskabet beskriver selv Norden som et af de mest efterspurgte ejendomsmarkeder i Europa.

TH Real Estate er ejet af amerikanske TIAA, der oplyser at have 954 mia. dollar (knap 6000 mia. kr.) under forvaltning, primært i form af pensionsmidler fra lærere og akademikere.

Aarhus og Aalborg rækker ud efter internationale investorer 

London-baseret ejendomsinvestor vil fordoble sin størrelse i Norden 

Mere fra EjendomsWatch

Nye kræfter polstrer investeringsplatform til udlandseventyr

Nyt ejerskab hos digital investeringsplatform vil fordoble volumen og føre konceptet ud over Danmarks grænser. Tidligere Børsen-direktør skal booste kommerciel strategi og være med til at vise, "at The Many ikke bare er en god idé, men også kan blive en forretningsmæssig succes," som han siger til EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier