EjendomsWatch

Industriens Pension overvejer at forvalte sine ejendomme selv — på længere sigt

Landets største pensionsselskaber får deres ejendomme forvaltet og optimeret forskelligt. I Industriens Pension gør man sig overvejelser om at opbygge sin egen administration i takt med, at porteføljen vokser. I den tredje ud af fire artikler ser EjendomsWatch nærmere på strategierne hos Industriens Pension og SEB.

Peter Frische, ejendoms- og investeringschef i Industriens Pension | Foto: PR

Mens flere både større og mindre pensionsselskaber henter hjælp ude i byen og har droppet tanken om at opbygge egen administration, er Industriens Pension en af de få, der gør sig overvejelser om på sigt at opbygge et internt set-up, lyder det fra Peter Frische, ejendomsinvesteringschef i Industriens Pension.

"I takt med at vi bliver større, vil det på sigt være en naturlig overvejelse, vi vil gøre os, men vi har ingen aktuelle planer," siger Peter Frische i et interview med EjendomsWatch.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 4: Flyvende udskiftning

Der blev i den forgangne uge både taget afsked og budt velkommen i de højere luftlag hos en håndfuld større danske ejendomsaktører. Hos DSB måtte en overrasket chefveteran eksempelvis for første gang i sit liv prøve, hvordan det er at være arbejdsløs.

Danske Mipim-deltagere glæder sig til igen at netværke

MIPIM 2022: Europas største ejendomsesse, Mipim, vender tilbage til marts, og mange i branchen ser frem til at mødes efter en længere corona-pause. "Det er voldsomt effektivt," siger Exometric-topchef om en af årsagerne til den store interesse. Også Elf Development og Carlsberg Byen er topklar.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier