EjendomsWatch

Gefion køber op i hjertet af København

Projektudvikleren køber to ejendomme i Frederiksstaden med en projektværdi på ca. 275 mio. kr. De tidligere erhvervsejendomme skal konverteres til forskellige typer boliger.

Illustration af gårdsiden af St. Kongensgade 100 efter ombygningen.

Gefion Group har købt ejendommene St. Kongensgade 100 og 106 af Ejendomsselskabet Norden med en projektværdi på ca. 275 mio. kr. og et årligt afkast på 4 pct., fremgår det af en pressemeddelelse

St. Kongensgade 100 er på 3300 etagemeter og ombygges til 78 studieboliger med 700 etagemeter i stueetagen, som ventes udlejet til en supermarkedskæde. Ejendommen, husede tidligere en politistation, får monteret altaner til lejlighederne vendt mod gården.

"Der er et godt marked for studieboliger i København. Lige nu venter 15.000 unge på en studiebolig. Studieboliger er kendetegnet ved en stabil udlejning og et let stigende huslejeniveau. En fremtidig investor kan derfor regne med et godt, langsigtet afkast, siger Henrik Nissen, udviklingsdirektør i Gefion Group, i meddelelsen.

St. Kongensgade 106 er 1650 etagemeter og udvikles til 17 lejligheder med 150 etagemeter i stuen, som også udlejes til detailhandel.

St. Kongensgade 100 er Gefion Groups tredje studieboligprojekt på en halvt år. Omkring årsskiftet udviklede Gefion Group 228 ungdomsboliger med en projektværdi på 250 mio. kr. i Valby ved Gl. Køge Landevej og solgte projektet til en investor. I maj var det 171 studieboliger i Søborg med en projektværdi på 210 mio. kr.

Gefion omdanner tobaksdomicil til 171 kollegieværelser

Gefion Group henter direktør hos Bonava

Gefion Group skal bygge højhus på 19 etager

Forsiden lige nu

KPMG-topchef køber investeringsejendom til rekordpris og gør lejere nervøse

Den øverste chef i revisionsselskabet KPMG i Danmark er ved siden af sit job også ejendomsinvestor. Med en ny tocifret millioninvestering i en nødlidende ejendom i København frygter lejerne at blive kastebold mellem kortsigtede spekulanter. KPMG-direktør lover dog over for EjendomsWatch at overholde gældende lovgivning.

Et flertal af danskere går ind for blandede byområder

Hverken høje eller lave indkomstgrupper skal klumpe sig sammen, lyder det fra statsministeren – og også fra en overvægt af danskere, viser en rundspørge. Resultatet glæder den almene boligsektor, der har gode erfaringer med blandet byggeri, og som også flere og flere private udviklere går i partnerskab med.

Gangsted-Rasmussen henter ny ejendomspartner

Familievirksomheden Gangsted-Rasmussen har hentet en ny ejendomspartner hos konkurrent. Rekrutteringen kommer efter, at Christian Gangsted-Rasmussen sidste år valgte at sige farvel til en række tidligere partnere og videreføre virksomheden i nye rammer.

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier