EjendomsWatch

108 forstadsboliger skifter hænder for anden gang i 2017

Kapitalforvalteren Core Property Management betaler 15 pct. ekstra for boligejendomme i Glostrup, der ifølge sælger end ikke var nået at blive overtaget, siden han selv købte dem tidligere i år. Potentialet i boligerne gør prisen fornuftig, siger adm. direktør og partner hos den nye ejer til EjendomsWatch.

Core Property Management køber 108 boliger på Stadionvej 15-37 i Glostrup. Boligerne er fordelt på tre ejendomme. | Foto: Google

Kapitalforvalteren Core Property Management har købt tre boligejendomme i Glostrup for 93 mio. kr. af ejendomsselskabet Elverhøj Investment Group.

Ifølge Jannick Andersen, ejer af Elverhøj Investment Group, så skete handlen, inden han selv nåede endeligt at overtage de 108 boliger på Stadionvej 15-37 efter at have købt dem tidligere i år for 81 mio. kr.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 4: Flyvende udskiftning

Der blev i den forgangne uge både taget afsked og budt velkommen i de højere luftlag hos en håndfuld større danske ejendomsaktører. Hos DSB måtte en overrasket chefveteran eksempelvis for første gang i sit liv prøve, hvordan det er at være arbejdsløs.

Danske Mipim-deltagere glæder sig til igen at netværke

MIPIM 2022: Europas største ejendomsesse, Mipim, vender tilbage til marts, og mange i branchen ser frem til at mødes efter en længere corona-pause. "Det er voldsomt effektivt," siger Exometric-topchef om en af årsagerne til den store interesse. Også Elf Development og Carlsberg Byen er topklar.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier