EjendomsWatch

Kapitalforvalter køber boligejendom ved Nyhavn og Det Kongelige Teater

Forhenværende kaffeimportør sælger ældre ejendom i København til Core Property Management. Partner og adm. direktør har tålmodigheden til at vente på fraflytninger fra det, han kalder "hovedgevinsten i boliglotteriet."

Foto: Google Maps

Danske Core Property Management, der udbyder unoterede ejendomsfonde, har købt en 141-årig omkostningsreguleret ejendom midt i København til en pris på 68,1 mio. kr.

"Det er sådan noget, vi gerne vil købe. Det er en ældre ejendom, ekstremt velbeliggende i København K, men de er næsten ikke til at finde mere. Her fandt vi en, vi synes, var til en rimelig pris. Ellers er de ved at blive handlet op i niveauer, der er lidt for liebhaver," siger Niels Lorentz Nielsen, adm. direktør og partner i Core Property Management, til EjendomsWatch.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 2: Over grænsen

Udenlandske investormilliarder tilflyder i højere grad end nogensinde før det danske ejendomsmarked, hvilket skaber grobund og et lukrativt marked for lokale aktører, der ønsker at give en hjælpende hånd.

Arkitektchef fratræder "efter gensidig aftale"

Erik Arkitekter i Viborg har ved årsskiftet sagt farvel til sin adm. direktør, der også har været partner. Forretningsudvikling kræver et blik for nuancerne hos hver kunde, uddyber virksomheden.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier