EjendomsWatch

PKA investerer sig ud af tomgang i kontorejendomme

Sammen med arkitektfirma med speciale i konverteringer satser pensionskassen på at lokke lejere til ved at skræddersy lejemålene. Ombygningen bliver tjent ind på lejemålet og optimerer samtidig ejendommene, forklarer porteføljemanager til EjendomsWatch. Advokatfirmaet Lundgrens har som lejer positive erfaringer med modellen, siger partner.

Tuborg Boulevard 12 var tidligere domicil for Microsoft Danmark. Ejendommen bliver nu ombygget til flere lejemål, der får fælles kantineområde og reception i stueplan. | Foto: PR

Pensionskassen PKA tager arbejdshandskerne på for at få nedbragt tomgangen i pensionskassens portefølje af kontorejendomme. Sammen med arkitektvirksomheden Over Byen arbejder PKA på at få lejere på krogen ved at tilbyde at skræddersy lejemålene via gennemgribende renoveringer.

Ved at lade den arkitekt, der har været rådgiver i forhandlings-processen, stå for ombygningen og den løbende dialog med lejerne, gør det lejeren tryg ved, at det produkt vi har 'solgt', også bliver det, de får leveret.

Peter Gravesen, porteføljemanager for ejendomme hos PKA

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 4: Flyvende udskiftning

Der blev i den forgangne uge både taget afsked og budt velkommen i de højere luftlag hos en håndfuld større danske ejendomsaktører. Hos DSB måtte en overrasket chefveteran eksempelvis for første gang i sit liv prøve, hvordan det er at være arbejdsløs.

Danske Mipim-deltagere glæder sig til igen at netværke

MIPIM 2022: Europas største ejendomsesse, Mipim, vender tilbage til marts, og mange i branchen ser frem til at mødes efter en længere corona-pause. "Det er voldsomt effektivt," siger Exometric-topchef om en af årsagerne til den store interesse. Også Elf Development og Carlsberg Byen er topklar.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier