EjendomsWatch

PKA investerer sig ud af tomgang i kontorejendomme

Sammen med arkitektfirma med speciale i konverteringer satser pensionskassen på at lokke lejere til ved at skræddersy lejemålene. Ombygningen bliver tjent ind på lejemålet og optimerer samtidig ejendommene, forklarer porteføljemanager til EjendomsWatch. Advokatfirmaet Lundgrens har som lejer positive erfaringer med modellen, siger partner.

Tuborg Boulevard 12 var tidligere domicil for Microsoft Danmark. Ejendommen bliver nu ombygget til flere lejemål, der får fælles kantineområde og reception i stueplan. | Foto: PR

Pensionskassen PKA tager arbejdshandskerne på for at få nedbragt tomgangen i pensionskassens portefølje af kontorejendomme. Sammen med arkitektvirksomheden Over Byen arbejder PKA på at få lejere på krogen ved at tilbyde at skræddersy lejemålene via gennemgribende renoveringer.

Ved at lade den arkitekt, der har været rådgiver i forhandlings-processen, stå for ombygningen og den løbende dialog med lejerne, gør det lejeren tryg ved, at det produkt vi har 'solgt', også bliver det, de får leveret.

Peter Gravesen, porteføljemanager for ejendomme hos PKA

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Her er de seneste tinglyste ejendomshandler

149 mio. kr. lyder prisen på det luksushotel, som EjendomsWatch mandag omtalte, at erhvervsmanden Fritz Schur har solgt. Det viser dagens liste med 37 ejendomshandler, hvor også Danica, Dades, PFA, Jeudan, W.P Carey optræder. Listen bringes i samarbejde med Resights.

Kampen om at vinde branchens hæder spidser til

EJENDOM2022: Både ejendomsselskaber, udviklere og digitale aktører kæmper om at vinde en af de tre prestigefyldte branchepriser på topmødet Ejendom2022 til november. Se nogle af forslagene til prisvindere her.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier