EjendomsWatch

Medie: Bella Sky solgt for omkring 1,5 mia. kr.

Kapitalfonden Solstra sælger hotel Bella Sky til norske Wenaasgruppen, oplyser TV 2.

Foto: PR

Hotel Bella Sky i Ørestad er for en pris af omkring halvanden mia. kr. solgt til norske Wenaasgruppen, der i forvejen ejer hoteller i København, skriver TV 2.

"Vores strategi er at eje store hotelejendomme med god beliggenhed i de største byer i Europa, og her passer Bella Sky ind i vores eksisterende portefølje," siger Lars Wenaas, adm. direktør i Wenaasgruppen, til TV 2.

Sælger er kapitalfonden Solstra, der i januar solgte Hotel Mariott på Kalvebod Brygge i København til ATP og Pensionsdanmark.

Hotel Bella Sky blev opført i 2011 og har 812 værelser fordelt på 23 etager.

Wenaasgruppen ejer i forvejen hoteller i København: Radisson Blu Scandinavia Hotel, Park Inn by Radisson Copenhagen Airport Hotel samt Radisson Blu Royal Hotel.

BC Hospitality Group runder milliardomsætning og vil købe op

ATP og Pensiondanmark køber hotel for 1 mia. kr.

Bella Center-ejer splitter forretningen ad 

Mere fra EjendomsWatch

Hans lån væltede Roskilde Bank

Et kæmpetab på udlån til ejendomsmatadoren Kenneth Schwartz Thomsen var en af hovedårsagerne til, at Roskilde Bank gik konkurs. Banken selv var dog aktivt medvirkende til at forstørre problemerne, fortæller den fallerede ejendomsinvestor, der for første gang giver sit syn på, hvad der skete op til krakket.

Roskilde Bank-boss dømt til at betale 231 millioner

Højesteret har med dom sat endeligt punktum i et langstrakt sagsforløb om erstatningsansvaret for krakket i Roskilde Bank tilbage i 2008. Bankens tidligere direktør, Niels Valentin Hansen, er dømt til at betale erstatning, mens bestyrelsesmedlemmer frifindes.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier