EjendomsWatch

Kæde af musikbutikker har økonomiske problemer og opsiger topchef

Danmarks største forhandler af musikinstrumenter har haft sit største underskud i nyere tid og kan få brug for hjælp fra sin norske ejer. Første skridt har været besparelser på chefgangene.

Foto: PR

4Sound, Danmarks største forhandler af musikinstrumenter med butikker i landets fem største byer, er økonomisk presset, skriver Finans. Music Retail Denmark, der står bag de danske butikker i den skandinaviske kæde, har offentliggjort et underskud på over 10 mio. kr. efter skat i 2016.

Det er fjerde år i træk med et voksende underskud, hvilket har gjort egenkapitalen i selskabet negativ. Samtidig anføres der i noten "væsentlig usikkerhed om fortsat drift" i det nye regnskab fra Music Retail Denmark, at det store underskud kan gøre en understøttelse nødvendig fra det norske moderselskab Music Retail Holding, som har en kapitalfond i ryggen.

"Dog forventer ledelsen i takt med, at kundekredsen stiger, at selskabet fremadrettet vil være overskudsgivende og derved ikke afhængig af yderligere tilførsel af likviditet," står der i regnskabsnoten.

I et forsøg på at spare penge og centralisere koncernen har den norske ejer derfor ifølge Finans' oplysninger valgt at opsige en række chefer i Norge, Sverige og Danmark, heriblandt Music Retail Denmarks adm. direktør, Jens Eskildsen. Music Retail Denmark driver butikker i København, Aarhus, Odense, Aalborg og Esbjerg samt en webshop.

Normal-kæden fortsætter med butiksåbninger

"40-50 mindre Lokal- og Dagli'brugser er lukningstruede"

Sadolin & Albæk advarer investorer om overkapacitet i detailhandlen

Mere fra EjendomsWatch

Casa og KPC har fået nyt fælles navn

Som led i sammenlægningen af de to tyskejede entreprenørvirksomheder Casa og KPC har det fælles selskab nu fået nyt navn. Direktør glæder sig over for EjendomsWath over, at man nu kommer op i en størrelse, hvor ”vi spiller i toppen af superligaen.”

Briefing uge 39: Et skib i høj sø

Som en god illustration af tidernes ugunst har Roof Management afværget en truende konkurs. Spørgsmålet er, hvordan sundhedstilstanden hos andre udbydere af ejendomsprojekter ser ud. Ugens overflyvning er klar.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier