Rigmænd holder hånden under fynsk boliginvestering

11 ud af 40 nye ejerlejligheder i centrum af Middelfart er solgt på halvandet år. Tre af dem er investorerne bag projektet endt med selv at købe.
Foto: PR
Foto: PR

Mens salget af nye ejerlejligheder i København forsvinder som Filur-is på en sommerdag, er der større træghed at spore i Middelfart på Vestfyn.

Her er der solgt 11 ud af 40 nye ejerlejligheder, der under navnet Nytorv Apartments blev sat til salg i efteråret 2015 til priser på mellem tre og fem mio. kr., skriver Fyens Stiftstidende.

"Jeg har set på andre steder, hvor der er lignende projekter, og der er 20 pct. (solgte lejligheder, red.) fint. Flere andre steder venter man med at gå i gang med at bygge, indtil det hele er solgt. Og så skal vi huske på, at vi har ikke været vant til så store projekter i Middelfart," siger Tom Skjellerup, ejendomsmægler hos Nybolig Middelfart, til avisen.

Ud af de 11 lejligheder er tre af dem ifølge Fyens Stiftstidende solgt til investorerne bag projektet: Per Jørgensen fra 5E Byg, Torben Østergaard Nielsen fra oliehandelsfirmaet Danbunkering, og Bent Jensen fra T. Hansen Gruppen.

Middelfart, Roskilde og Herning skal huse nye styrelser

T. Hansen Gruppen frasælger ejendomme for over 300 mio. kr.

Ejendomsgrossist vil sælge rester af fynsk liebhaveri for knap 90 mio. kr. 

Bytte-bytte-købmand: Fynske firmaer overtager hinandens domiciler

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også