EjendomsWatch

Rigmænd holder hånden under fynsk boliginvestering

11 ud af 40 nye ejerlejligheder i centrum af Middelfart er solgt på halvandet år. Tre af dem er investorerne bag projektet endt med selv at købe.

Foto: PR

Mens salget af nye ejerlejligheder i København forsvinder som Filur-is på en sommerdag, er der større træghed at spore i Middelfart på Vestfyn.

Her er der solgt 11 ud af 40 nye ejerlejligheder, der under navnet Nytorv Apartments blev sat til salg i efteråret 2015 til priser på mellem tre og fem mio. kr., skriver Fyens Stiftstidende.

"Jeg har set på andre steder, hvor der er lignende projekter, og der er 20 pct. (solgte lejligheder, red.) fint. Flere andre steder venter man med at gå i gang med at bygge, indtil det hele er solgt. Og så skal vi huske på, at vi har ikke været vant til så store projekter i Middelfart," siger Tom Skjellerup, ejendomsmægler hos Nybolig Middelfart, til avisen.

Ud af de 11 lejligheder er tre af dem ifølge Fyens Stiftstidende solgt til investorerne bag projektet: Per Jørgensen fra 5E Byg, Torben Østergaard Nielsen fra oliehandelsfirmaet Danbunkering, og Bent Jensen fra T. Hansen Gruppen.

Middelfart, Roskilde og Herning skal huse nye styrelser

T. Hansen Gruppen frasælger ejendomme for over 300 mio. kr.

Ejendomsgrossist vil sælge rester af fynsk liebhaveri for knap 90 mio. kr. 

Bytte-bytte-købmand: Fynske firmaer overtager hinandens domiciler

Mere fra EjendomsWatch

Bekymrede bestyrelsesmedlemmer trækker fondstilsyn ind i sag om ejendomsadvokater

FINGRENE I FONDSMIDLER: Erhvervsstyrelsen har bedt om en forklaring fra fond, hvor to advokater, der er far og søn, har modtaget millioner af kroner i diverse honorarer. Det sker efter en henvendelse fra to uafhængige medlemmer af fondsbestyrelsen, der ser på situationen "med stigende bekymring." Bestyrelsesformand afviser kritikken.

Proptech solgt til mediekoncern

"Det passer perfekt til strategien om at styrke vores eksisterende virksomheder via opkøb," lyder det fra koncerndirektør efter opkøb af softwarefirma målrettet ejendomsadministration.

DI-direktør med rette "etiske kompas" bliver ny frontfigur hos Ejendomdanmark

Afløseren for adm. direktør Jannick Nytoft findes hos Dansk Industri, men hans cv fra andre organisationer er langt. "Personlighed og ledelseserfaring" har vejet tungest i rekrutteringen, fortæller Ejendomdanmark-formand til EjendomsWatch og lufter ambition om at komme "tættere på vores medlemmer." (Opdateret)

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier