EjendomsWatch

Hotel d'Angleterre tjener igen penge

Bundlinjen er tilbage i plus hos vartegnet på Kgs. Nytorv i København, men det skyldes primært et regnskabsteknisk greb. 2017 ser også ud til at gå frem.

Foto: PR

Luksushotellet d'Angleterre havde et godt år i 2016, skriver Berlingske Business. Hotellet fordoblede driftsindtjeningen og endte med over en kvart milliard kr. på bundlinjen efter tilbageførsel af tidligere års nedskrivning på ejendommen.

Hotellet offentliggør ikke omsætningstal, men regnskabet viser, at bruttofortjenesten er steget med over 20 pct. til 111 mio. kr. i 2016 sammenlignet med året før. Driftsindtjeningen er fordoblet fra 15 mio. kr. til 33 mio. kr. i samme periode.

"Ledelsen er meget tilfreds med hotellets operationelle præstationer i 2016 med både stærke driftsindtægter og et positivt resultat. Forventninger til 2017 er fortsat positive i alle aspekter af forretningen," står der i regnskabet.

På bundlinjen står et årsresultat på næsten 280 mio. kr. Det skyldes, at tidligere års nedskrivning på ejendommen delvist er tilbageført, hvilket har påvirket årets resultat positivt med over 260 mio. kr. Den kvarte milliard kroner er imidlertid ikke rede penge, men alene resultat af den regnskabstekniske manøvre.

Langt fra femstjernet økonomi på Hotel d'Angleterre

D'Angleterre-konkurrent flytter ind i Kähler-ejers milliondyre ejendom

Hotel-ægtepar udvider med tropehotel i København

Mere fra EjendomsWatch

Klumme: Nye finansieringsvilkår ændrer markedet for ejendomsudvikling markant

Det nuværende rentemarked og kommende krav fra Finanstilsynet vil medføre en kraftig forringelse af ejendomsbranchens finansieringsvilkår. Det skaber muligheder for både ejendomsudviklere og ejendomsinvestorer, især dem, som formår at agere i et tiltagende komplekst juridisk miljø, lyder det fra Bech-Bruun-advokat i denne klumme.

Krise tvinger ejendomsmæglere til at barbere i staben

Den finansielle uro har også ramt landets mæglere. Tiderne med fuld fart fremad er sat på hold – organisationerne skæres til, medarbejdere fyres, men enkelte ser det som en mulighed for at opsnappe de bedste kandidater. ”Medvinden skal nok komme tilbage,” siger Colliers-direktør.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier