EjendomsWatch

Byggefirma trues med sagsanlæg for altanbyggeri

Altanejere mener, at deres opførte altaner er ulovlige og vil hive firmaet bag i retten. Direktør erkender fejl og vil gå i dialog for at undgå retssag.

Casper Knudsen, adm. direktør i Altan.dk. | Foto: PR

Utilfredse lejlighedsejere i København har mistet tålmodigheden med byggefirmaet Altan.dk og varsler søgsmål. Striden går på, at altanerne ifølge lejlighedsejerne ikke er opført i overensstemmelse med de godkendte tegninger, og det giver frygt for kvaliteten og dermed sikkerheden ved monteringen.

Det skriver Børsen.

"Jeg har fået flere henvendelser fra forskellige ejerforeninger, som har problemer med altaner, de har fået opsat. Udbedres manglerne ikke, vil der skulle rejses en sag," siger advokat Claus Hastrup Knudsen, partner i advokatfirmaet Németh & Sigetty, til Børsen.

Casper Knudsen, adm. direktør i Altan.dk, vedstår, at der tidligere har været fejl i tegninger, som selskabet har sendt til kommunen, men det er der ifølge ham styr på nu. Han har holdt møde med nogle af de utilfredse kunder, der holder fast i planerne om at gå rettens vej, hvis fejlene ikke udbedres.

"Der er selvfølgelig nogle foreninger, som har været frustrerede over, at vi ikke har været hurtige nok. De har blandet en advokat ind i det, og det synes jeg er fair nok. Men vi prøver ikke at løbe fra vores ansvar. Når vi har lavet noget forkert, så laver vi det om," siger Casper Knudsen til Børsen.

Generationsskifte hos travl altanvirksomhed

Efterspørgslen på altaner stiger i København

Boligforening investerer trecifret millionbeløb i tidligere skole

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 2: Over grænsen

Udenlandske investormilliarder tilflyder i højere grad end nogensinde før det danske ejendomsmarked, hvilket skaber grobund og et lukrativt marked for lokale aktører, der ønsker at give en hjælpende hånd.

Arkitektchef fratræder "efter gensidig aftale"

Erik Arkitekter i Viborg har ved årsskiftet sagt farvel til sin adm. direktør, der også har været partner. Forretningsudvikling kræver et blik for nuancerne hos hver kunde, uddyber virksomheden.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier