EjendomsWatch

Byggefirma trues med sagsanlæg for altanbyggeri

Altanejere mener, at deres opførte altaner er ulovlige og vil hive firmaet bag i retten. Direktør erkender fejl og vil gå i dialog for at undgå retssag.

Casper Knudsen, adm. direktør i Altan.dk. | Foto: PR

Utilfredse lejlighedsejere i København har mistet tålmodigheden med byggefirmaet Altan.dk og varsler søgsmål. Striden går på, at altanerne ifølge lejlighedsejerne ikke er opført i overensstemmelse med de godkendte tegninger, og det giver frygt for kvaliteten og dermed sikkerheden ved monteringen.

Det skriver Børsen.

"Jeg har fået flere henvendelser fra forskellige ejerforeninger, som har problemer med altaner, de har fået opsat. Udbedres manglerne ikke, vil der skulle rejses en sag," siger advokat Claus Hastrup Knudsen, partner i advokatfirmaet Németh & Sigetty, til Børsen.

Casper Knudsen, adm. direktør i Altan.dk, vedstår, at der tidligere har været fejl i tegninger, som selskabet har sendt til kommunen, men det er der ifølge ham styr på nu. Han har holdt møde med nogle af de utilfredse kunder, der holder fast i planerne om at gå rettens vej, hvis fejlene ikke udbedres.

"Der er selvfølgelig nogle foreninger, som har været frustrerede over, at vi ikke har været hurtige nok. De har blandet en advokat ind i det, og det synes jeg er fair nok. Men vi prøver ikke at løbe fra vores ansvar. Når vi har lavet noget forkert, så laver vi det om," siger Casper Knudsen til Børsen.

Generationsskifte hos travl altanvirksomhed

Efterspørgslen på altaner stiger i København

Boligforening investerer trecifret millionbeløb i tidligere skole

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 32: Hvad er god service?

Branchen for ejendomsservice viste igen, at dens store akilleshæl er indtjeningen, mens resten af Danmark diskuterede, om udlejere har ret til at hæve huslejen, når inflationen stiger. Ugens overflyvning af de største historier på EjendomsWatch er klar.

Klumme: Forkast ny lov om andelsboliger

Den nuværende vilkårlighed i valuarvurderinger af andelsboliger vil fortsætte, hvis regeringens forslag om at ændre andelsboligloven, bliver til virkelighed, lyder det fra valuar Lars Wismann i denne klumme.

Jury på plads til Årets Ejendomsvirksomhed

EJENDOM2022: Erfarne navne fra ejendomsbranchen skal finde de bedst kvalificerede bud på vinderne af tre nye branchepriser, som uddeles på topmødet Ejendom2022 til november. Først skal EjendomsWatchs læsere og andre interesserede dog indstillle mulige kandidater.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier