Byggefirma trues med sagsanlæg for altanbyggeri

Altanejere mener, at deres opførte altaner er ulovlige og vil hive firmaet bag i retten. Direktør erkender fejl og vil gå i dialog for at undgå retssag.
Casper Knudsen, adm. direktør i Altan.dk. | Foto: PR
Casper Knudsen, adm. direktør i Altan.dk. | Foto: PR

Utilfredse lejlighedsejere i København har mistet tålmodigheden med byggefirmaet Altan.dk og varsler søgsmål. Striden går på, at altanerne ifølge lejlighedsejerne ikke er opført i overensstemmelse med de godkendte tegninger, og det giver frygt for kvaliteten og dermed sikkerheden ved monteringen.

Det skriver Børsen.

"Jeg har fået flere henvendelser fra forskellige ejerforeninger, som har problemer med altaner, de har fået opsat. Udbedres manglerne ikke, vil der skulle rejses en sag," siger advokat Claus Hastrup Knudsen, partner i advokatfirmaet Németh & Sigetty, til Børsen.

Casper Knudsen, adm. direktør i Altan.dk, vedstår, at der tidligere har været fejl i tegninger, som selskabet har sendt til kommunen, men det er der ifølge ham styr på nu. Han har holdt møde med nogle af de utilfredse kunder, der holder fast i planerne om at gå rettens vej, hvis fejlene ikke udbedres.

"Der er selvfølgelig nogle foreninger, som har været frustrerede over, at vi ikke har været hurtige nok. De har blandet en advokat ind i det, og det synes jeg er fair nok. Men vi prøver ikke at løbe fra vores ansvar. Når vi har lavet noget forkert, så laver vi det om," siger Casper Knudsen til Børsen.

Generationsskifte hos travl altanvirksomhed

Efterspørgslen på altaner stiger i København

Boligforening investerer trecifret millionbeløb i tidligere skole

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også

Foto: Pexels / Ekaterina Bolovtsova

Fredagens konkurser fra Statstidende