EjendomsWatch

Nyt hovedsæde til is- og saftfirma skal tegnes af Henning Larsen

Nyt hovedsæde og innovationscenter til et større tocifret millionbeløb er på vej til Co-Ro i Frederikssund.

Foto: PR-illustration

Co-Ro, der bl.a. står bag frys selv-isen Sun Lolly og læskedrikke som Sunquick og Suntop, bygger nyt hovedkontor og innovationscenter, der er designet af Henning Larsen Architects.

"Det nye byggeri giver os rammerne for en moderne arbejdsplads, hvor vi samler afdelinger og funktioner, for at sikre tæt samarbejde på tværs af f.eks. marketing og innovation. Vi sætter altså fuld kraft på produktudvikling, så vi i de kommende år kan lancere en masse nye spændende produkter samt gå ind i flere nye markeder," siger Søren Holm Jensen, Co-Ro's adm. direktør, i en pressemeddelelse.

Byggeriet af det nye hovedkontor begynder i sommeren 2017, hvor Co-Ro også fejrer sit 75-års jubilæum. Det 4000 kvm store byggeri forventes at stå klart i slutningen af 2018.

Det fremgår ikke, præcis hvor stor en investering, der er tale om, men Co-Ro oplyser til FødevareWatch, at der er tale om "et større tocifret millionbeløb".

I dag er Co-Ro's danske og globale funktioner spredt på et stort område i Frederikssund, hvor der er store afstande mellem afdelingerne. Det nye byggeri skal danne rammen om udvikling af nye produkter til de 80 markeder, Co-Ro har rundt om i verden.

Hovedkvarteret skal opføres i forbindelse med Co-Ro's eksisterende bygninger i Frederikssund.

Henning Larsen Architects vinder stort projekt i Canadas største by

Henning Larsen-direktør: "Timingen kunne ikke være bedre"

Henning Larsen Architects ruller storsatsning ud i Nordamerika

(Denne artikel er levet af FødevareWatch — et søstermedie til EjendomsWatch.)

Mere fra EjendomsWatch

Frederik Barfoed: Regeringsforslag er udtryk for "massiv hetz mod ejendomsbranchen"

Der er tale om ”en skræmmende og meget uhyggelig udvikling,” når regeringen ønsker at styre lejeudviklingen på det private boligmarked. Sådan lyder det fra Barfoed Groups koncerndirektør, Frederik Barfoed, der kalder det ”gratis point,” når pensionsinvestoren Danica går ud og lover rabat på de inflationsregulerede huslejestigninger.

Udlejer sætter grænse for lejestigning: Nuværende niveau er "i overkanten"

Lejere hos AKF-koncernen vil det kommende år ikke opleve, at den ellers indeksregulerede husleje stiger mere end 4 pct. ”Det er vigtigt for os, at vi ikke bidrager til en usund økonomi hos vores boliglejere,” forklarer topchef Ino Dimits, der ikke mener, at et lovindgreb fra regeringens side er vejen frem. (Opdateret)

Analyse: Tryghed for lejerne bliver atter valgtema

Ved at appellere målrettet til landets lejere vandt den siddende S-ledede regering folketingsvalget i 1998 med ét enkelt mandats flertal. Nu tyder det på, at en Mette Frederiksen i modvind vil forsøge at gentage manøvren.

Huslejeloft møder blandede følelser: "Statsstyring" og "uhørt"

Reaktionen spænder fra utilfredshed til forståelse, når det gælder ejendomsselskabers syn på, at regeringen vil indføre et toårigt loft over lejestigninger. Dansk Industri kalder det ”gift for fremtidige danske investeringer” og mener, at indgrebet ikke hører til i et retssamfund. (Opdateret)

Økonomer: S-forslag om huslejeloft er omfordeling

Regeringens forslag om huslejeloft handler om at tage fra udlejerne og give til lejerne, mener to økonomer. Minister har dog selv advaret om, at det kan være ekspropriation, hvis staten sætter regulering ud af kraft.

Læs også

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier