EjendomsWatch

Nyt hovedsæde til is- og saftfirma skal tegnes af Henning Larsen

Nyt hovedsæde og innovationscenter til et større tocifret millionbeløb er på vej til Co-Ro i Frederikssund.

Foto: PR-illustration

Co-Ro, der bl.a. står bag frys selv-isen Sun Lolly og læskedrikke som Sunquick og Suntop, bygger nyt hovedkontor og innovationscenter, der er designet af Henning Larsen Architects.

"Det nye byggeri giver os rammerne for en moderne arbejdsplads, hvor vi samler afdelinger og funktioner, for at sikre tæt samarbejde på tværs af f.eks. marketing og innovation. Vi sætter altså fuld kraft på produktudvikling, så vi i de kommende år kan lancere en masse nye spændende produkter samt gå ind i flere nye markeder," siger Søren Holm Jensen, Co-Ro's adm. direktør, i en pressemeddelelse.

Byggeriet af det nye hovedkontor begynder i sommeren 2017, hvor Co-Ro også fejrer sit 75-års jubilæum. Det 4000 kvm store byggeri forventes at stå klart i slutningen af 2018.

Det fremgår ikke, præcis hvor stor en investering, der er tale om, men Co-Ro oplyser til FødevareWatch, at der er tale om "et større tocifret millionbeløb".

I dag er Co-Ro's danske og globale funktioner spredt på et stort område i Frederikssund, hvor der er store afstande mellem afdelingerne. Det nye byggeri skal danne rammen om udvikling af nye produkter til de 80 markeder, Co-Ro har rundt om i verden.

Hovedkvarteret skal opføres i forbindelse med Co-Ro's eksisterende bygninger i Frederikssund.

Henning Larsen Architects vinder stort projekt i Canadas største by

Henning Larsen-direktør: "Timingen kunne ikke være bedre"

Henning Larsen Architects ruller storsatsning ud i Nordamerika

(Denne artikel er levet af FødevareWatch — et søstermedie til EjendomsWatch.)

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 4: Flyvende udskiftning

Der blev i den forgangne uge både taget afsked og budt velkommen i de højere luftlag hos en håndfuld større danske ejendomsaktører. Hos DSB måtte en overrasket chefveteran eksempelvis for første gang i sit liv prøve, hvordan det er at være arbejdsløs.

Danske Mipim-deltagere glæder sig til igen at netværke

MIPIM 2022: Europas største ejendomsesse, Mipim, vender tilbage til marts, og mange i branchen ser frem til at mødes efter en længere corona-pause. "Det er voldsomt effektivt," siger Exometric-topchef om en af årsagerne til den store interesse. Også Elf Development og Carlsberg Byen er topklar.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier