EjendomsWatch

Milliardfond fastholder vækstplan trods to år med underskud

Den store ejendomsinvestor i detailhandlen, KFI, venter endnu et underskud i år, men det ændrer ikke en tøddel ved fondens vækststrategi, siger direktør i et interview med EjendomsWatch.

Foto: PR

Selvom den nu lukkede detailhandelskæde Kiwi udløser en gedigen økonomisk kæberasler hos ejerne i Dagrofa og dermed også hos Dagrofas medejer, KFI Erhvervsdrivende Fond, er vækstambitionerne hos KFI intakte.

Det siger KFI's adm. direktør Jesper Loiborg i et interview med EjendomsWatch efter at KFI forleden fremlagde årsregnskab, hvor det primære drift ganske vist blev forøget med 38 pct. til 205 mio. kr., men hvor et betydeligt underskud i det 41 pct. ejede Dagrofa har medført, at KFI indkasserer et samlet underskud i 2016 på 42 mio. kr. Fondens egenkapital udgør dog magelige 3,2 mia. kr. og med en økonomisk soliditet solidt over sigtelinjen på 50 pct.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Ejendomsadvokater på spil i endnu en fond: Far og søn lavede millionaftaler

FINGRENE I FONDSMIDLER: To advokater, der er far og søn, har modtaget millioner af kroner fra fond, siden faren blev bestyrelsesformand i 2017. Sønnen har fået ansvaret for et stort ejendomsprojekt, mens faren har tjent en million på at investere fondens penge. Honorarer kan være i strid med loven såvel som de advokatetiske regler.

Briefing uge 3: Nye lejekammerater

Af nød eller ej, vælger flere og flere virksomheder at sælge deres ejendomme og blive lejere. Det frigør penge, der kan bruges på kerneopgaven. I denne uge skabte Parken opstandelse med nyheden om, at professionelle investorer måske overtager nationalarenaen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier