EjendomsWatch

Tabsgivende fitness-kæde kan få nyt ejerskab

Fitness.dk-kæden, som i dag er ejet af børsnoterede Parken Sport & Entertainment, kan ifølge bestyrelsesformand Bo Rygaard ende med at få en medejer ombord.

Foto: Ritzau Scanpix/Finn Frandsen.

Fitness.dk-kæden vil frem til udgangen af i år åbne tre-fire fitnesscentre i landets største byer på de mest attraktive lokationer, samtidig med, at centre, der giver underskud, lukkes.

Fitness-kæde drosler ned og udløser nedjustering 

Det siger Bo Rygaard, bestyrelsesformand hos Parken Sport & Entertainment — som ejer den underskudsgivende kæde — i et interview med Børsen.

Her slår han samtidig fast, at hvis de seneste forsøg på at få vendt udviklingen ikke lykkes, kan et andet ejerskab med en partner komme på tale:

"Jeg vil ikke afvise, at vi kan finde på at gå i samarbejde med nogen i den videre udvikling af Fitness.dk i Danmark," siger Bo Rygaard til Børsen.

Ifølge bestyrelsesformanden får han løbende henvendelser fra folk, der er interesserede i at gå sammen med Parken om Fitness.dk.

Dreyers Fond-direktør får ny bestyrelsespost 

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 25: Sommernerver

Rentestigninger og øget inflation smitter også af på ejendomsmarkedet, og i ugens løb har flere vægtige aktører i branchen forsøgt at mane til besindighed. Ingen grund til panik, endnu i hvert fald.

Medie: Nervøse investorer sår tvivl om milliardhandler

To konkrete ejendomshandler til flere milliarder risikerer ifølge mediet Insidebusiness at falde på gulvet, efter at en række danske og udenlandske investorer har gransket aktiverne og fundet prisen alt for høj i et økonomisk klima præget af usikkerhed og nervøsitet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier