EjendomsWatch

Tabsgivende fitness-kæde kan få nyt ejerskab

Fitness.dk-kæden, som i dag er ejet af børsnoterede Parken Sport & Entertainment, kan ifølge bestyrelsesformand Bo Rygaard ende med at få en medejer ombord.

Foto: Ritzau Scanpix/Finn Frandsen.

Fitness.dk-kæden vil frem til udgangen af i år åbne tre-fire fitnesscentre i landets største byer på de mest attraktive lokationer, samtidig med, at centre, der giver underskud, lukkes.

Fitness-kæde drosler ned og udløser nedjustering 

Det siger Bo Rygaard, bestyrelsesformand hos Parken Sport & Entertainment — som ejer den underskudsgivende kæde — i et interview med Børsen.

Her slår han samtidig fast, at hvis de seneste forsøg på at få vendt udviklingen ikke lykkes, kan et andet ejerskab med en partner komme på tale:

"Jeg vil ikke afvise, at vi kan finde på at gå i samarbejde med nogen i den videre udvikling af Fitness.dk i Danmark," siger Bo Rygaard til Børsen.

Ifølge bestyrelsesformanden får han løbende henvendelser fra folk, der er interesserede i at gå sammen med Parken om Fitness.dk.

Dreyers Fond-direktør får ny bestyrelsespost 

Mere fra EjendomsWatch

Kampen om at vinde branchens hæder spidser til

EJENDOM2022: Både ejendomsselskaber, udviklere og digitale aktører kæmper om at vinde en af de tre prestigefyldte branchepriser på topmødet Ejendom2022 til november. Se nogle af forslagene til prisvindere her.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier